Žibėjęs Motumas padėjo „Žalgiriui“ nutraukti nesėkmių seriją

2016-11-16 19:00

Kauno „Žalgirio“ (2-5) krepšininkai iškovojo antrąją pergalę Eurolygos turnyre. Namuose rungtyniavę Brocko Motumo vedami žalgiriečiai 87:75 (20:20, 29:17, 20:14, 18:24) pranoko lygos autsaiderę Stambulo „Galatasaray“ (1-6) komandą.

Rungtynių žaidėjas
Leo  Westermann
PTS 16 | REB 7 | AS 6
Antrojo ketvirčio viduryje rezultatas buvo lygus (30:30), tačiau tuomet į priekį šovė „Žalgirio“ krepšininkai. Motumas pelnė 5 taškus, Leo Westermannas pridėjo du dvitaškius ir kauniečiai jau buvo priekyje 39:30. Ketvirčio pabaigoje po 6 Pauliaus Jankūno taškų žalgiriečiai įgijo 13 taškų persvara (47:34).

Trečiajame kėlinyje „Žalgiris“ neketino sustoti – šiame ketvirtyje Motumas pelnė 9 taškus, o jo traukiamas Kauno klubas per ketvirtį padidino pranašumą iki 18 taškų (69:51).

Lemiamo ketvirčio metu „Galatasaray“ buvo priartėjusi iki 8 taškų (67:75), tačiau Motumas ir Edgaras Ulanovas dvitaškiais padidino „Žalgirio“ persvarą iki 81:69. Paskutinę minutę kauniečiai pataikė du tritaškius ir šventė pergalę 87:75.

Kauno komandoje antras puikias rungtynes iš eilės sužaidė Motumas. Šįkart krašto puolėjas per 27 minutes pelnė 24 taškus (7/9 dvit.. 3/4 trit., 1/2 baudos), atkovojo 6 kamuolius, penkis kartus pažeidė taisykles ir surinko 22 naudingumo balus. Praėjusią savaitę mače su „Barcelona“ jis pelnė 26 taškus.

Tuo metu naudingiausiai rungtyniavo įžaidėjas Westermannas. Jis pelnė 16 taškų, sugriebė 7 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir surinko 25 naudingumo balus.

„Žalgiris“: Brockas Motumas 24 (7/9 dvit., 3/4 trit., 6 atk. kam., 22 naud. bal.), Leo Westermannas 16 (7/7 baudos, 7 atk. kam., 6 rez. perd.), Paulius Jankūnas (7 atk. kam.), Kevinas Pangosas (8 rez. perd.) ir Artūras Milaknis (3/6 trit.) po 9. 

„Galatasaray“: Sinanas Guleras 15, Blake’as Schilbas 12, Justinas Dentmonas, Emiras Preldžičius po 11.

Rungtynių vaizdo reportažas ir krepšininkų komentarai:

Šarūno Jasikevičiaus komentaras:

Pauliaus Jankūno komentarai:

Trenerio ir žaidėjų komentarai:



Komentarai:

Su pergale :)
2016-11-17
Atsakyti
navarraNeišlaikė nei valandos :DDDD. Iš tu nervų tik komentaro pabaigą perskaitė ;DDDD. Ne, šita diena tai įspūdinga visom prasmėm :DDDDDD


Idiote, cia as kazkokia valanda turejai islaikyti?:D Tu rimtai ant tiek bukas kad cia as savo temoje sedziu komentuoju, o cia tu atlindai noredamas pareiksti savo nuomone apie tau neitikusius komentarus. Tu rimtai durnas ar galvoji kad kiti cia tokie durni kad nemato ko cia atlindai, vainausku mankurte?
2016-11-16
-5
Atsakyti
kirvis2000belieka pritarti.australas tiesiog ziba.bet kaip komanda atrodytu jei vietoj seibucio,kavaliausko,javtoko ir milaknio turetume sf(anderson) ir c/pf is amerikos?lima visai nesiorientuoja,griuva kiekvienam zingsnyje.pries cska saras galetu duot daugiau jaunimui pazaist,ar taip,ar taip nusimato malkos,gal jaunimelis nustebins?


Na abejoju ar leis jaunimą. O dėl komplektacijos, tai didžiausia problema yra per didelis noras turėti lietuvius, kurių geriausi laikai jau praeityje. Už tokius pinigus tikrai galima rasti padoru ne tik amerikietį, bet ir lietuvį.
2016-11-16
+3
Atsakyti
BodirogaO ziurek vainauskine atmata dar aiskina apie padorius Zalgirio fanus kai pat kaip kokia padugne cia atlindo komentuoti kitu komentarus is nepasitenkimo.


Neišlaikė nei valandos :DDDD. Iš tu nervų tik komentaro pabaigą perskaitė ;DDDD. Ne, šita diena tai įspūdinga visom prasmėm :DDDDDD
2016-11-16
+3
Atsakyti
Gal ir gerai kad Dentmon nesusigrazino Zalgiris, nes nieko is jo ispudingo. Taip pataiko lempinius metimus bet dar daugiau ju primeto, tada Zalgiryje buvo lyderis nes komanda skendo skolose ir buvo prasta komplektacija tai tie jo despratiski metimai neatrode taip tragiskai kaip dabar Galatasaray komandoje :D Galatsaray irgi neblogai surinkta komanda tik kad ne tokius penketus leidzia treneris. Dentmona i SG stumt ir padoru PG isigytu kuris megsta kurt progas butu kitas rezultatas. Dabar kai gynejam svarbiau kuo daugiau mest tai tokie kaip Daye, Tyus, Preldzic, Diebler komandoje yra be reikalo.
2016-11-16
-3
Atsakyti
navarraNa puspročiai apsiramino, tai galima pasveikinti Žalgirį su pergalę. Bet lieką pripažinti, kad Motumas buvo per anksti nurašytas, ir tapo tikra atgaiva. Tikiuosi šį pergalė bus paskatinimas kovoti iki galo ir neieškoti pasiteisinimų. Su pergalę PADORUS Žalgirio fanai.....


belieka pritarti.australas tiesiog ziba.bet kaip komanda atrodytu jei vietoj seibucio,kavaliausko,javtoko ir milaknio turetume sf(anderson) ir c/pf is amerikos?lima visai nesiorientuoja,griuva kiekvienam zingsnyje.pries cska saras galetu duot daugiau jaunimui pazaist,ar taip,ar taip nusimato malkos,gal jaunimelis nustebins?
2016-11-16
+7
Atsakyti
Na puspročiai apsiramino, tai galima pasveikinti Žalgirį su pergalę. Bet lieką pripažinti, kad Motumas buvo per anksti nurašytas, ir tapo tikra atgaiva. Tikiuosi šį pergalė bus paskatinimas kovoti iki galo ir neieškoti pasiteisinimų. Su pergalę PADORUS Žalgirio fanai.....
2016-11-16
-9
Atsakyti
Bodirogacia akiniu net nereikia nes akivaizdiziai matosi kad islindai cia islieti savo nepasitenkinima. Zmones raso tai ka nori rasyti ir tu cia nenurodinesi, nevykeli.


3 kart tau niekaip nesiseka perskaityti komentarą. Gerai, pabūsiu geras ir padėsiu. Prieš tai rašiau tokį sakinį, kuris prasideda "Aš tau nenurodinėju". Būtinai įsigilink į 3 žodį, kurio tu niekaip nesugebi suprasti. Elementaru gi, Bodiroga.
2016-11-16
-8
Atsakyti
CrossNekomentuokit islindusio pamokslautojo. Geriau pasidziaukim pergale nei reaguoti i vainauskinuo mankurto nepasitenkinimo isterija.


Pritariu. Neveltui paskui kiekviena dabar komentuoja klounas.
2016-11-16
+1
Atsakyti
CrossNekomentuokit islindusio pamokslautojo. Geriau pasidziaukim pergale nei reaguoti i vainauskinuo mankurto nepasitenkinimo isterija.


Jei ne tavo dvynys idiotas bambonesis, as nebūčiau nieko rašęs.
2016-11-16
+6
Atsakyti
navarraAkinius užsidėk, tada vėl perskaityk, gal pamatysi.


cia akiniu net nereikia nes akivaizdiziai matosi kad islindai cia islieti savo nepasitenkinima. Zmones raso tai ka nori rasyti ir tu cia nenurodinesi, nevykeli.
2016-11-16
-8
Atsakyti
CrossAs sedziu po savo komandos pergales naujiena, o vat ko tu cia atlekei? Atejai paaiskinti kaip kas turi rasyti? Tu gal idiotas ar manai kad tavo niekinga nuomone cia kazkam rupi?


Tau rūpi, nes tu parašei.
2016-11-16
-6
Atsakyti
Nekomentuokit islindusio pamokslautojo. Geriau pasidziaukim pergale nei reaguoti i vainauskinuo mankurto nepasitenkinimo isterija.
2016-11-16
+3
Atsakyti
Bodiroga"dauguma" tai cia kas? Tu ir arturiukas? Gal uztenka? Cia chebra dziaugiasi tai ko cia tu islindai su savo pamokslais? Kitoje vietoje nurodinek.


Akinius užsidėk, tada vėl perskaityk, gal pamatysi.
2016-11-16
+1
Atsakyti
navarraKo čia lakstai po mano komentarus?


As sedziu po savo komandos pergales naujiena, o vat ko tu cia atlekei? Atejai paaiskinti kaip kas turi rasyti? Tu gal idiotas ar manai kad tavo niekinga nuomone cia kazkam rupi?
2016-11-16
+3
Atsakyti
Bombonesis21verk toliau,kai net tavo ogano pergale taves nedziugina kai viska nuplauna Zalgirio pergale pries kebabus,kuriu biudzetas 3 kartus didesnis,akivaizdu kad ir mes iveiktumebe vargo tuos chimkus nevykelius :DDDDDDDir daugiau man iskrypeli neaiskink ka man daryti!


Tu bent supranti ką rašai? Toks jausmas, kad bendrauji su šventaisiais. Man nusišikt kokia tavo nuomonę, bet nepilk pamazgų ant sostinės.
2016-11-16
+10
Atsakyti
navarraAš tau nenurodinėju, o tik sakau, kad man ir turbūt daugumai mintys dvejopos susidaro.


"dauguma" tai cia kas? Tu ir arturiukas? Gal uztenka? Cia chebra dziaugiasi tai ko cia tu islindai su savo pamokslais? Kitoje vietoje nurodinek.
2016-11-16
+1
Atsakyti
CrossKa cia veiki po sita naujiena, vainausku mankurte? Eik po savo dvesiancio raudonos sudo kruvos komentuoti. Cia zmones reiskia savo nuomone, o tu kas toks kad kazka jiems nurodinetum. Ziurek kad pats nepaspringtum kaip kiekvieno sezono pavasari springstate.


Ko čia lakstai po mano komentarus?
2016-11-16
+7
Atsakyti
Jau laukiu KMT finalo Žalgiris-Neptūnas :))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-16
+3
Atsakyti
navarraPrie ko čia iškrypėlį rytas, jei tų įžeidinėji sostinę, ne šeip bet ko bet Lietuvos ?


verk toliau,kai net tavo ogano pergale taves nedziugina kai viska nuplauna Zalgirio pergale pries kebabus,kuriu biudzetas 3 kartus didesnis,akivaizdu kad ir mes iveiktumebe vargo tuos chimkus nevykelius :DDDDDDDir daugiau man iskrypeli neaiskink ka man daryti!
2016-11-16
-3
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.