Suspenduotas Dentmonas: „Išėjau kelioms valandoms pasimatyti su draugais“

2016-11-17 20:11
Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Kaune vizito metu komandos drausmę pažeidęs ir sankcijų iš klubo sulaukęs Stambulo „Galatasaray“ atstovas Justinas Dentmonas viešai išplatino savo poziciją.

„Lietuva man yra ypatinga vieta. Palaikau ryšį su daug draugų po sezono Kauno „Žalgiryje“. Išėjau iš viešbučio kelioms valandoms po rungtynių, jog pasimatyčiau su senais draugais. Aš nesilinksminu po rungtynių, ypač po pralaimėjimų. Retai išgeriu, o sezono metu negeriu išvis. Jokios nepagarbos „Galatasaray“ klubui ar jo fanams“, – socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė Dentmonas.

Buvęs žalgirietis „Galatasaray“ ekipos rūstybę užsitraukė po to, kai kartu su Russu Smithu po pralaimėtų rungtynių su „Žalgiriu“ paliko viešbutį, o grįžo tik paryčiais.

Griežtai į tai sureagavusi Stambulo komanda nušalino abu legionierius nuo ekipos bei jie veikiausiai praleis artėjantį Eurolygos mačą su Stambulo „Daruššafaka“.

Dentmono pusėn stojo ir „Barcelonos“ klubo lyderis Tyrese'as Rice'as, kuris neslėpė nuostabos tokiu „Galatasaray“ klubo sprendimu.

„Jėzau, negalima išeiti į miestą be leidimo? Kitą kartą, prieš eidamas į klubą, paskambinsiu mamai ir paklausiu jos“, – rašė Rice'as.

„Galatasaray“ Kaune vietos „Žalgiriui“ pralaimėjo 75:87. Dentmonas į buvusios ekipos krepšį įmetė 11 taškų.



Komentarai:

to arturas97
Tu ant tiek durnas kad galvoji jog toks auksto lygio zaidejas, kuris kruso tavo raudona komjaunimo padla dabar i ja eis zaisti kazkokiame kibire?
2016-11-18
-3
Atsakyti
rytui pats metas griebti dentmona, geras duetas su loganu butu
2016-11-17
+19
Atsakyti
lol
galatasaray treneris yra erginas atamanas, jis yra visiskas dalbajobas, per ji turkijos rinktine sudinai losia. Ir ji ziauriai paduchino kanteris kai tas peike turku valdzia ir atamanas stojo gint savo diktatoriu, krc lopu lopas sitas treneris
2016-11-17
+1
Atsakyti
..
nieko ten enbuvo, tiesiog galatasaray treneris yra idiotas..
2016-11-17
+3
Atsakyti
dentmont
Idomu atvykes i kauna andersonas tokiu minciu neturejo nors jam ir buvo viskas pazystama

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-17
+1
Atsakyti
Tuco to Armi
Kodel izeidineji? KA as blogai parasiau? Kur netiesa kad apsivardziuoji?
2016-11-17
-4
Atsakyti
Egzpertu klubas
Vainausku gaidzio spalvos projekto pituchai galetu tik pavydeti tokio atsidavusio zaidejo, kuris jau pora metu nezaidzia komandoje, bet visada domisi kaip jai sekasi, pastoviai linki sekmes bei atsiradus progai nepaisant nieko iseina pasimatyti su senais draugais.
2016-11-17
-1
Atsakyti
pipiras
Na ir kas cia blogo kad buvo isejas susitikti su kauno gaidziais,tai paprasciausiai ipratimas nuo seno,kai dar su komandos draugais taip darydavo,kai lose kaune.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-17
+2
Atsakyti
TucoPo eilines Zalgirio pergales kruvos naujienu, rungtyniu analizes, zaideju interviu, o apie raudonos komjaunimo sliundros fuksiska pergale niekas net nekalba. Lyg tuscia vieta. Neveltui antrarusis niekam neidomus turnyras.


Debilas esi ir tiek
2016-11-17
-4
Atsakyti
Tuco
Po eilines Zalgirio pergales kruvos naujienu, rungtyniu analizes, zaideju interviu, o apie raudonos komjaunimo sliundros fuksiska pergale niekas net nekalba. Lyg tuscia vieta. Neveltui antrarusis niekam neidomus turnyras.
2016-11-17
-8
Atsakyti
..
Galetu ismest Dentmona ir Zali paimt, taip jis savanaudis ir megsta avantiuriskus metmus, bet prie gero PG, pvz Westermano ji pastacius i SG puikiai galetu prie trieju pametyt. Juolab Zaliem truksta tokio individualaus zaidejo. O ir Kaunas jam nesvetimas.
2016-11-17
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.