Dar viena „Juventus“ netektis: traumą patyrė Vaidas Čepukaitis

2016-11-20 20:23
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis

Utenos „Juventus“ iš Šiaulių grįžta su pergale bei nauju galvos skausmu – kelio traumą patyrė pagrindinis komandos vidurio puolėjas Vaidas Čepukaitis.

Prieš mėnesį kitas komandos centras Arminas Urbutis taip pat patyrė traumą ir iškrito iš rikiuotės visam sezonui. „Juventus“ spėjo įsigyti Ovidijų Galdiką ir užpildė skylę po krepšiu, tačiau ji ir vėl gali atsiverti.

„Čepukaičio trauma man užtemdė visą vakarą, – po rungtynių sakė Antanas Sireika. – Jis yra pagrindinis mūsų centras, gerai žaidė pastaruoju metu. Po traumos reikia laukti, kol vėl sugrįš į tą žaidimą.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
16
Naudingumas
29
Atkovoti kamuoliai
12
Rezultatyvūs perdavimai
4

Labai sugedo nuotaika. Medikė sakė, kad Vaidas nežais apie mėnesį, tačiau viską parodys išsamesni tyrimai. Kai žinosime kokia trauma, tuomet ir ieškosime sprendimų.“

Vidurio puolėjas susižeidė trečiajame kėlinyje. Iki tol jis per 22 minutes pelnė 16 taškų (6/8 dvit.), atkovojo 12 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 5 pražangas ir surinko 29 naudingumo balus.

Išsamesnis Sireikos komentaras:



Komentarai:

djgaffer
Nesiseka Juvei su tom C traumom.Kol kas turės dar labiau pasitempti Galdikas ir Jakštas,kuris beje pastaruoju metu visai neblogai žaidžia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-20
-2
Atsakyti
aleliuja juve
reikietu kuo greiciau ieskoti pasistiprinimo o ne laukti kada salenga ateis neislaikys tokio tempo bus kitiems traumu .jau trys su traumom .
2016-11-20
-5
Atsakyti
Alv
Manau reikia laikinai pasiskolinti ir duoti sansa Laurynui Biruciui is Zalgirio dubleriu, nes su Ovidijum ir Jakstu nelb toli juve nuzengs....
2016-11-20
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.