Filmo verta istorija: kaip „Knicks“ naujokas dėl savo debiuto papirko taksi vairuotoją

2016-11-21 09:52
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Niujorko „Knicks“ vidurio puolėjas Marshallas Plumlee svajojo apie NBA debiutą, tačiau tikrai nesitikėjo, kad dėl jo turės papirkti taksi vairuotoją ir visu greičiu bėgti iki arenos.

„Tai buvo beprotiška. Jaučiuosi taip, lyg apie tai galėčiau parašyti knygą“, – apie situaciją pasisakė 24-erių metų 213 cm ūgio centras.

Viskas prasidėjo sekmadienio rytą, kuomet 10 valandą Plumlee iš „Knicks“ sulaukė skambučio. Aukštaūgiui buvo pranešta, kad centras Joakimas Noah dėl ligos liko namuose, todėl klubui vidurdienį prasidedančiose rungtynėse su Atlantos „Hawks“ reikia jo pagalbos.

Taškai

45%
105,3
Pelno taškų: 105,3
Taiklumas: 44,6%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 118
Blogiausias pasiekimas: 87
Naudingiausias: Carmelo Anthony

Plumlee buvo papildęs Plėtojimosi lygos komandą ir prieš tai šeštadienio vakare žaidė antrąsias rungtynes. Į namus jis grįžo tik vidurnaktį, kadangi susitiko su savo broliu Masonu, kuris su Portlando „Trail Blazers“ žaidė prieš Bruklino „Nets“.

„Aš miegojau, – apie akimirką, kuomet išgirdo skambutį, sakė centras. – Ketinau dar truputį pamiegoti. Įsivaizduokite, jog jūs pabundate ir jums pasako „Ei, mums reikia, kad tu apsigintum nuo Dwighto Howardo.“

Plumlee nusprendė vykti metro, tačiau traukinys negalėjo atvežti iki pat arenos. Centrui teko ieškoti taksi, tačiau jį stabdė eismo spūstys. Dėl šios priežasties žaidėjas nusprendė papirkti vairuotoją, kad šis bent kartą pravažiuotų sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui. Už tai jis sumokėjo 60 JAV dolerių.

Visgi dėl pernelyg didelių spūsčių vidurio puolėjas nusprendė išlipti iš automobilio ir iki arenos nubėgti.

„Bėgau taip greitai, kaip galėjau. Mano telefonas vis skambėjo, jie rašė žinutes ir klausė, ar aš jau arti. Nemanau, jog jie suprato, kad tos žinutės mane tik sulėtino, todėl aš telefoną padėjau į šalį. Bet aš atvykau ir jie manęs paklausė, ar man reikia apšilti. Pasakiau jiems, kad jau esu apšilęs, iki čia atbėgau“, – pasakojo vidurio puolėjas.

Plumlee atsisėdo ant suolo ir kuomet starto penketo žaidėjas Kyle’as O’Quinnas prisirinko pražangų, antrajame kėlinyje savo debiuto sulaukė ir jis.

Jis žaidė 5 minutes ir 26 sekundes, o per jas atkovojo kamuolį ir kartą prasižengė. Centras nebuvo taip pasiruošęs kovai, kaip galėjo būti ir per šias minutes kartą nesustabdė Howardo, kuris įveikęs gynybą įkrovė iš viršaus.

„Šioje situacijoje nėra kaltų. Niekas negalėjo to prognozuoti. Jie išsiuntė mane tobulėti ir aš jaučiuosi vis geriau. Viskas vyko gana gerai, tik šiandien galėjo įvykti sklandžiau“, – savo istoriją reziumavo Plumlee.



Komentarai:

Tomas
starto penketui reikėtų pasimokyti iš šio žaidėjo, na gal tik ne Porzingiui
2016-11-21
+2
Atsakyti
G
Gavo zaisti net 5 minutes ir 26 sekundes, tikrai buvo ziauriai reikalingas :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-21
-3
Atsakyti
djgaffer
Pagarba Plumlee-ne kiekvienas taip atsidavęs savo klubui.Istorija tikrai verta dėmesio.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-21
+3
Atsakyti
Boi
Oho 60$ masė babkių

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-21
Atsakyti
neptunas
motiejunas is savo situacijos iseis kaip nugaletojas, pats taip pasake
2016-11-21
+2
Atsakyti
Xdd
Motiejui reik pasimokyt is jo noro zaisti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-21
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.