Trinchieri: „Rūbinė yra kaip Las Vegasas, kas nutinka joje, tai ir lieka joje“

2016-11-24 22:49

Triuškinamai pralaimėta kova dėl atšokusių kamuolių ir nesustabdytas Kevinas Pangosas. Būtent šiuos du rungtynių momentus po nesėkmės prieš Kauno „Žalgirį“ 72:86 įvardijo Bambergo „Brose“ komandos vyriausiasis treneris Andrea Trinchieri.

„Tikrai pelnyta „Žalgirio“ pergalė. Toks mūsų žaidimas gali būti retas, bet to negali būti. Pagrindinis rungtynių aspektas aiškiai matosi statistikoje – atkovoti kamuoliai 40 prieš 21. Visi kiti dalykai yra antraeiliai. Nors rungtynes pradėjome gerai, tačiau nebuvo tinkamos energijos ir fizinės kovos. Išvykos rungtynėse nepakanka gero pataikymo. Kuomet tik mūsų pataikymas iš toli blogėjo, „Žalgiris“ pabėgo į priekį. Paskui dar bandėme kabintis, bet sunkiais momentais nesugebėjome atsikovoti kamuolio, kvailai prasiženginėjome“, – po ketvirtos nesėkmės iš eilės Eurolygoje sakė „Brose“ specialistas.

Trinchieri į tradiciškai po kiekvieno mačo vyksiančią spaudos konferenciją atėjo beveik po pusvalandžio pasibaigus rungtynėms. Paklaustas, apie ką buvo kalbama su auklėtiniais, 48-erių italas pareiškė: „Rūbinė yra kaip Las Vegasas, kas nutinka joje, tai ir lieka joje.“

Foto galerija

 Leo Westermannas vadovauja atakai
Augsto Limos dėjimas
Nicola Melli su kamuoliu
 Janis Strelniekas veržiasi po krepšiu
Rungtynių žiūrovai
 Renaldo Seibučio reidas
 Leo Westermannas veržiasi link krepšio
Mačas prasidėjo Augusto Limos taškais
„Žalgirio“ krepšininkai dėkoja sirgaliams už palaikymą
Augusto Lima
 Artūras Milaknis palaiko komandos draugus
 Kevinas Pangosas organizuoja ataką
Šarūnas Jasikevičius ir triumfuojantis „Žalgirio“ atsarginių suolelis
Atakuoja Danielis Theisas
 Janis Strelniekas meta baudas
 Nikos Zisis aplenkia Artūrą Milaknį
Kevinas Pangosas pirmoje mačo dalyje smeigė 5 tritaškius
„Žalgirio“ atsarginių suolas
 Darius Milleris
Leo Westermannas džiaugiasi tritaškiu
Rungtynių žiūrovės
 Nikos Zisis meta iš po krepšio
„Brose“ sirgaliai
 Janis Strelniekas
 Maodo Lo metimas
Luko Lekavičiaus metimas
Šarūnas Jasikevičius
 Dariaus Millerio metimas
 Dariaus Millerio prasiveržimas
 Paulius Jankūnas bando įveikti varžovą
 Nicolo Melli ieškos komandos draugų
Augusto Lima nesutinka su teisėjų sprendimu
Andrea Trinchieri
Leo Westermannas
„Žalgirio“ šokėjos
Artūras Milaknis treniruojasi prieš mačą
 Paulius Jankūnas ieško atakos tęsinio
„Žalgirio“ sirgaliai
Sudėtingas  Leo Westermanno metimas

Trečios „Žalgirio“ pergalės Eurolygoje „X faktoriumi“ ketvirtadienį tapęs Pangosas sužaidė geriausią mačą šiame turnyre. Kanadietis pataikė 6 tritaškius iš 12 ir iš viso pelnė 19 taškų.

„Prastai gynėmės prieš Pangosą. Jis atliko spurtą, mums kainavusį rungtynes. Jeigu pažiūrėtume į pirmą ir ketvirtą kėlinius, mes juos laimėjome. Aštuonias minutes antrajame ir trečiajame ketvirčiuose žaidėme blogai bei Pangosas mus pražudė. Labai retai būna, kuomet Pangosas atlieka 12 tolimų metimų. Tai buvo jo diena, tačiau mes turime geriau skaityti tokias situacijas, trūko koncentracijos rungtyniaujant prieš jį“, – tęsė Trinchieri.



Komentarai:

citàta
Kavaliauskas kaip tikras rimtas bachūras už savo žodžius atsako, pasakė vyras, kad ''Niekada nežaisiu Žalgiryje'' būtent tą ir daro, krepšinio nežaidžia.
2016-11-24
Atsakyti
anksciau ar veliau pangos tikrai turejo pradet lost,matosi kad jam nekrito "jo" metimai.o va seibutis su kavaliausku kazin ar kada suzais.max 2 macai per sezona.javtokas max 1 :) visa laime kad yra jankunas.
2016-11-24
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.