Gruodžio 2-osios NBA pulsas: retas Milvokio paukštis bei tritaškių lietus Oklande

2016-12-02 11:06

Bjaurusis „Grizzlies“ devynetas, dar vienas Draymondo Greeno spyris, LeBrono kilimas aukštyn rekordų knygose, tritaškių lietus Oklande – tai ir dar daugiau – gruodžio 2-osios NBA pulse.

  • Nuotraukas iš praėjusios nakties NBA rungtynių rasite fotogalerijoje.

Gruodžio 2-osios NBA pulsas

GYNYBA LAIMI. Šarlotės „Hornets“ šį sezoną laimėjo visas 8 rungtynes, kai varžovams leido įmesti mažiau nei 100 taškų. Praėjusią naktį Steve‘o Cliffordo auklėtiniai namuose 97:87 įveikė Dalaso „Mavericks“

RETAS PAUKŠTIS. Milvokio „Bucks“ klubas išvykoje 111:93 nugalėjo Bruklino „Nets“, o aikštelėje labiausiai žibėjo Giannio Antetokounmpo žvaigždė. Graikas ant parketo praleido 30 minučių, per kurias pelnė 23 taškus, atkovojo 8 ir perėmė 4 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus bei blokavo 2 metimus. Negana to, krepšininkas visa tai padarė per pirmus tris kėlinius, o ketvirtąjį praleido ant suolo. Įspūdingai šį sezoną žaidžiantį Antetokounmpo įvertino ir ekipos strategas Jasonas Kiddas.

„Yra ypatingi žaidėjai tokie kaip Michaelas Jordanas, Kobe Bryantas, LeBronas Jamesas. Ir yra krepšininkai, kurie yra labai reti. Manau, kad Giannis yra vienas iš tų labai retų paukščių, kuriuo žavėtis galėsime dar ilgai“, – sakė specialistas.

Antetokounmpo pasirodymas:

NUSIMUŠĘS TAIKIKLIS. Wesley Matthewsas rungtynėse su Šarlotės „Hornets“ iš toli atakavo labai prastai. Krepšininkas pataikė tik 1 tritaškį metimą iš 11 ir po dvikovos neslėpė apmaudo.

„Metimai buvo geri. Jei aš būčiau krepšį atakavęs bent pusiaukelėje padorumo ribos, rungtynių baigtis galėjo būti visai kitokia“, – mintimis dalijosi krepšininkas.

TRENIRUOTĖS VOKIETIJOJE. Holgeris Geschwindneris, legendinis Dirko Nowitzki treneris, pakvietė Giannį Antetokounmpo vasarą atvykti į Vokietiją ir individualiai treniruotis su ilgamečiu Dalaso „Mavericks“ lyderiu.

BJAURUSIS DEVYNETAS. Memfio „Grizzlies“ komandą stipriai pakirto traumos. Dėl įvairių sužeidimų ekipai negali padėti Mike‘as Conley, Vince‘as Carteris, Jamesas Ennisas, Chandleris Parsonsas ir Brandanas Wrightas. Dėl prastos motinos sveiktos Zachas Randolphas taip pat nėra su komanda. Dėl šių priežasčių Memfio ekipa rungtynėms vėl registravo tik 9 krepšininkus, kuriuos po mačo „Grizzlies“ strategas Davidas Fizdale‘as praminė „Bjauriuoju devynetu“.

SERIJA. Los Andželo „Clippers“ snaiperis J.J. Redickas jau 76-iose rungtynėse iš eilės pataiko bent vieną tolimą metimą ir tai yra ilgiausia serija lygoje. Šiąnakt pergalingose rungtynėse su Klivlando „Cavaliers“ krepšininkas įmetė 4 tolimus metimus.

LAIPTELIU AUKŠTYN. LeBronas Jamesas pralaimėtame mače prieš „Clippers“ atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir pakilo į 16-ąją vietą tarp visų laikų rezultatyvių perdavimų lyderių, taip aplenkdamas legendinį Bobą Cousy.

NEPATENKINTAS. LeBronas Jamesas nėra patenkintas, kad dėl pralaimėtų lažybų Dwyane‘ui Wade‘ui į rytoj vyksiančias rungtynes prieš Čikagos „Bulls“ turės atvykti su Čikagos „Cubs“ beisbolo komandos apranga.

„Aš žinau, kad pralaimėjau lažybas. Nesišaipykite iš manęs“, – sakė krepšininkas.

TRITAŠKIŲ LIETUS. Hjustono „Rockets“ ir „Golden State Warriors“ šios nakties rungtynėse išmetė po 44 tritaškius. Tai pirmas kartas NBA istorijoje, kai abi komandos tame pačiame mače išmeta po daugiau nei 40 tolimų metimų.

SERIJA. „Rockets“ jau 18-osiose rungtynėse iš eilės pataiko bent 10 tritaškių. Tai ilgiausia tokia serija NBA istorijoje. Šiąnakt Hjustono komanda dviejų pratęsimų trileryje 132:127 įveikė „Golden State Warriors“ ir nutraukė pastarųjų 12-os nepralaimėtų mačų seriją.

VĖL SPARDOSI. Draymondas Greenas išlieka ištikimas savo stiliui aukštai kilnoti kojas, o naujausia jo auka tapo Jamesas Hardenas. Antrojo pratęsimo pabaigoje Greenas spyrė varžovui į galvą ir buvo nubaustas nesportine pražanga.

Greeno spyris:

  • Daugiau naujienų apie NBA rasite paspaudę čia.
  • NBA statistinius lyderius rasite paspaudę čia.

Visi praėjusios nakties rezultatai: 

Golden State Warriors Houston Rockets 127-132 stat »
Utah Jazz Miami Heat 110-111 stat »
Cleveland Cavaliers Los Angeles Clippers 94-113 stat »
Memphis Grizzlies Orlando Magic 95-94 stat »
Brooklyn Nets Milwaukee Bucks 93-111 stat »
Charlotte Hornets Dallas Mavericks 97-87 stat »

Dienos rekordai:

Naudingumas
Kevinas Durantas (39)
Taškai

Kevinas Durantas (39)

Atkovoti 
kamuoliai

Jamesas Hardenas, Draymondas Greenas, DeAndre Jordanas (15)

Rezultatyvūs 
perdavimai
Jamesas Hardenas (13)
Perimti 
kamuoliai

Lucas Mbah a Moute(5)

Blokai
  

Marcas Gasolis,
Johnas Hensonas (5)

Tritaškiai

 

Ryanas Andersonas (5)

Gražiausių epizodų dešimtukas:

Dienos akimirka: 

 

Nuotr. AP - Scanpix

Artėjančios nakties tvarkaraštis:

Philadelphia 76ers Orlando Magic 02:00
Boston Celtics Sacramento Kings 02:30
Toronto Raptors Los Angeles Lakers 02:30
New York Knicks Minnesota Timberwolves 02:30
Chicago Bulls Cleveland Cavaliers 03:00
New Orleans Pelicans Los Angeles Clippers 03:00
Atlanta Hawks Detroit Pistons 03:00
San Antonio Spurs Washington Wizards 03:30
Denver Nuggets Houston Rockets 05:30


Komentarai:

djgaffer
Gali Greenas kalbėt ką nori-jog tapo geresniu žaidėju ir t.t.Bet to purvino žaidimo iš jo nieks neatims.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-02
Atsakyti
..
Chicago Cubs o ne Dubs....
2016-12-02
+1
Atsakyti
Nors ir uz kieta krepsiny ir galiu suprast kai zaidejai alkuniu nesuvaldo, bet Greenas tai tikrai per daug sau leidzia. Linkiu, kad kas nors pagaliau duoda per asilo snuky tai gal ismoks kojas valdyt.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-02
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.