Lue ir Kerras – geriausi mėnesio NBA treneriai

2016-12-02 23:35
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Klivlando „Cavaliers“ komandos strategas Tyronnas Lue ir „Golden State Warriors“ ekipos vairininkas Steve'as Kerras buvo pripažinti geriausiais mėnesio strategais Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) atitinkamai Rytų ir Vakarų konferencijose. 

39-erių metų Lue vadovaujama „Cavaliers“ yra pasiekusi 13 pergalių ir patyrusi tik 3 pralaimėjimus bei šiuo metu lyderiauja Rytų konferencijoje. Toks Klivlando ekipos startas yra geriausias klubo istorijoje.

Tuo metu geriausią pergalių ir pralaimėjimų santykį (16-2) NBA turinti Kerro treniruojama „Warriors“ net dešimt rungtynių baigė savo sąskaitoje turėdama 30 rezultatyvių perdavimų. Tai – ilgiausias serija Oklando komandos istorijoje.

Baudų metimai

76%
18,7
Pataiko: 18,7
Taiklumas: 75,6%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 32
Blogiausias pasiekimas: 5
Naudingiausias: Kevin Love

Tapti geriausiais taip pat pretendavo Steve'as Cliffordas (Šarlotės „Hornets“), Fredas Hoibergas (Čikagos „Bulls“), Mike'as D'Antoni (Hjustono „Rockets“), Docas Riversas (Los Andželo „Clippers“), Luke'as Waltonas (Los Andželo „Lakers“), Davidas Fizdale'as (Memfio „Grizzlies“), Greggas Popovichius (San Antonijaus „Spurs“) ir Dwane'as Casey (Toronto „Raptors“).



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.