Jasikevičius apie Javtoko tritaškius: „Pasirodo, kad dar turime rezervų“

2016-12-05 21:39

Šarūnas Jasikevičius ir visas Kauno „Žalgirio“ atsarginių suolelis ketvirtajame kėlinyje tiesiog sprogo iš džiaugsmo, kuomet vidurio puolėjas Robertas Javtokas smeigė antrąjį savo tritaškį, kuris vainikavo solidžią kauniečių pergalę Alytuje.

Tolimos vidurio puolėjo bombos buvo tarsi vyšnia ant torto, o tokiomis savo auklėtinių rungtynėmis pasidžiaugė ir pats Jasikevičius.

„Pasirodo, kad turime dar rezervų. Reikės juos išnaudoti, – du Javtoko tritaškius komentavo specialistas. – Rungtynės mums pavyko. Manau, kad mes jas labai gerai pradėjome ir gavome visą energiją likusiai rungtynių daliai, išsprendėme reikalus labai anksti. Smagu, kad visi gavo pažaisti, visi įnešė didelį indėlį“.

Foto galerija

Šarūno Jasikevičiaus emocijos
Pauliaus Valinsko reidas
Artūras Milaknis
Isaiah Hartensteinas atakuoja krepšį
Šarūnas Jasikevičius
Juliaus Kazakausko metimas iš po krepšio
Alejandro Hernandez
„Dzūkijos“ šokėjų pasirodymas
James Gavin
Kauno „Žalgirio“ krepšininkų emocijos po Roberto Javtoko tritaškio
Brockas Motumas
„Dzūkijos“ šokėja renka akcijos „Žaislų lietus“ metu į aikštę skriejusius žaislus
Gediminas Navickas po rungtynių
Karolis Guščikas
Kevinas Pangosas ruošiasi baudos metimams
Kevinas Pangosas

Tiesa, idealias rungtynes LKL pirmenybėse sužaisti sunku. Jeigu „Dzūkijos“ krepšininkai per du kėlinius sukrapštė tik 20 taškų, tai trečiajame jie įmetė 26, o sunerimęs Jasikevičius buvo priverstas minutės pertraukėle žadinti ant laurų užmigusius savo auklėtinius.

„Manau, kad idealių 40 minučių nebūna. Kai kuriais momentais nesugebame prasižengti iki bonuso situacijų. Stengiamės tai akcentuoti, bet šiuo klausimu į priekį einame lėtokai. Visgi rungtynės buvo puikios“, – sakė treneris.

Vienas iš tų puikių dalykų – Pauliaus Jankūno ir Kevino Pangoso žaidimas pirmoje rungtynių dalyje. Kanadietis surinko 13 taškų, Jankūnas pelnė 17, o vien šie du Kauno ekipos žaidėjai per du kėlinius pelnė daugiau taškų (30) nei visa alytiškių komanda (20).

Komentuodamas Jankūno žaidimą, Jasikevičius išskyrė ne tik jį, bet visus savo auklėtinius, kurių puolimo uraganas per du kėlinius leido įmesti 54 taškus.

„Paulius buvo vienas iš akcentų, bet niekada nežinai, kad vyrai taip gerai pataikys. Vis dėlto, svarbiausia, kad susikūrėme daug laisvų metimų. Šį kartą daug jų ir įkrito“, – džiaugėsi Jasikevičius.

Išsamūs Jasikevičiaus komentarai:



Komentarai:

Anonimas
Robke geriau uz milakni

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-06
-2
Atsakyti
win
ir kas is to kad pataike? vien pataikyt krepsinyje neuztenka
2016-12-06
+2
Atsakyti
saras
tai jau taip reike ant to dazniau duot javtokui mest tritaski visgi galima prisimint su real kaune pataike
2016-12-05
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.