„Anadolu Efes“ rado pamainą neramumų Turkijoje prislėgtam Cottonui

2016-12-13 09:55
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Dėl sprogimais pažymėtų įvykių Turkijoje su Bryce'u Cottonu turėjusi atsisveikinti Stambulo „Anadolu Efes“ komanda greitai surado kuo užlopyti atsivėrusią spragą. Klubas oficialiai paskelbė sudaręs kontraktą su 25-erių metų Brandonu Paulu.

Žurnalistas Davidas Pickas skelbia, kad per likusią sezono dalį krepšininkas uždirbs 200 tūkst. JAV dolerių.

2013 metais profesionalo karjerą pradėjęs amerikietis iš pradžių žaidė Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ ekipos gretose, po to metus praleido NBA Plėtojimosi lygoje, o praėjusį sezoną rungtyniavo Ispanijoje, kur vilkėjo Badalonos „FIATC Joventut“ marškinėlius.

Brandon Paul

Brandon  Paul
Komanda: Stambulo Anadolu Efes
Pozicija: SG, PG
Amžius: 25
Ūgis: 193 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: JAV

Šioje ekipoje lyderiavęs Paulas Ispanijos čempionate vidutiniškai pelnydavo po 13,2 taško, atkovodavo po 2,7 ir perimdavo po 1 kamuolį bei atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusį tarpsezonį jis atstovavo Šarlotės „Hornets“ ir Filadelfijos „76ers“ ekipoms NBA Vasaros lygoje bei buvo sudaręs kontraktą su pastarąja komanda, bet po ketverių draugiškų rungtynių buvo atleistas.

„Anadolu Efes“ Eurolygoje per 11 rungtynių yra pasiekusi šešias pergales bei žengia šeštoje vietoje.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.