Šarūnas Jasikevičius išskyrė stipriąsias „Anadolu Efes“ puses

2016-12-19 13:09

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pirmadienį išvyksta į Stambulą, kur dar prieš pusantros savaitės nugriaudėję galingi sprogimai nusinešė beveik pusšimtį gyvybių.

Prieš artėjančią dvikovą su vietos „Anadolu Efes“ ekipa „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius teigė nebijantis, jog gali kilti kažkokių panašių nemalonumų.

„Ten tie dalykai vyksta ir tai nėra malonu. Tačiau jei Eurolyga leidžia važiuoti, reiškia... Viskas bus gerai, – „24sek.lt“ cituoja „Žalgirio“ vairininką. – Varžovas yra vienas atletiškiausių Eurolygoje. Jie dominuoja kovoje dėl atšokusių kamuolių. Ypač puikiai kovoja dėl kamuolių puolime. Daugelį atakų jie užbaigia kartodami metimus 1, net 2 kartus.

Foto galerija

Jei sustabdytume jų greitą puolimą ir atkovotus kamuolius, ką laikau lengvais taškais, mūsų šansai laimėti Stambule padidėtų. Laukia didelis darbas. Reikia paruošti kūną kovoti su kai kuriose situacijose fiziškai atletiškesniu varžovu. O puolime žaisti taip, kaip pastaruoju metu – kuo greičiau judinti kamuolį, atlikti kuo daugiau perdavimų, užtvarų ir bandyti susikurti gerus metimus.“

Pagal atkovotus kamuolius Eurolygoje pirmaujanti Stambulo ekipa per mačą vidutiniškai atkovoja po 37,75 kamuolio, kuomet žalgiriečiai sugriebia po 36,08 kamuolio. Turkijos klubas taip pat yra trečias pagal pelnomus taškus (vid. 85,75 tšk.), o „Žalgiris“ – šeštas (81,25).

„Anadolu Efes“ Eurolygoje yra pasiekusi 6 pergales, patyrusi 6 pralaimėjimus bei turnyrinėje lentelėje užima aštuntąją vietą. Turkijos čempionate Stambulo klubas – viršūnėje.

 



Komentarai:

mantas
žalgiris 10tašku 100 110
2016-12-20
-5
Atsakyti
na
jei pakris tritaskai ir jankunas pataikys savo metimus, tada galima tiketis pergales, bet taip tai sunkios bus rungtynes, kaip ir su olympiacos
2016-12-19
-3
Atsakyti
LT2
Nesutinku su Lt,Zalgeris laimes 8 taskais.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-19
+4
Atsakyti
Lt
Zalgiris laimes +3 taskais

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-19
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.