Vienas geriausių sezono rungtynių sužaidusi „Bulls“ nepaliko šansų „Pistons“

2016-12-20 07:12

Čikagos „Bulls“ krepšininkai sužaidė vienas geriausių sezono rungtynių, o tai Ilinojaus valstijos komandai užtikrino pergalę.

„Bulls“ namuose 113:82 (35:19, 34:15, 28:29, 16:19) nepaliko jokių vilčių Detroito „Pistons“ krepšininkams.

Rungtynių žaidėjas
Jimmy  Butler
PTS 19 | REB 3 | AS 6 | ST 2
Susitikimo nugalėtojai aiškėti pradėjo jau pirmoje mačo dalyje, kuomet tikrą taiklių metimų krušą surengę „Bulls“ žaidėjai po dviejų kėlinių pirmavo 69:34.

„Bulls“ rungtynes pradėjo kaip šešta blogiausiai krepšį atakuojanti lygos komanda, tačiau pirmajame kėlinyje šeimininkai pataikė net 17 iš savo 21 metimų, o po dviejų kėlinių pataikymas vis dar buvo aukštas – 72,7 proc.

„Viskas yra lengviau, kuomet tu pataikai metimus. Jei nepataikai, laimėti tiesiog per sunku“, – po rungtynių sakė Jimmy Butleris.

„Mes buvome sutraiškyti. Tai buvo pasibaisėtinas pasirodymas mums visiems, įskaitant ir mane. Neprofesionalu, gėdinga, žeminama. Sakykite, ką norite, buvo baisu. Mums trūko širdies, o jei tu neatiduodi visų jėgų, sunku pasitikėti savimi.

Atrodė, kad šiandien mes tikėjomės lengvų rungtynių, bet buvome nuleisti ant žemės“, – po mačo karčių žodžių savo auklėtiniams negailėjo „Pistons“ treneris Stanas Van Gundy.

Šiose rungtynėse visi „Bulls“ startinio penketo žaidėjai surinko po dviženklį taškų skaičių. „Pistons“ komandoje tai padarė vienintelis Tobiasas Harrisas, kuris pelnė 10 taškų. 

„Bulls“: Jimmy Butleris 19, Tajus Gibsonas 16, Robinas Lopezas 14, Dwyane'as Wade'as, Nikola Mirotičius ir Dougas McDermottas po 13, Rajonas Rondo 10 (14 rez. perd., 8 atk. kam.).

„Pistons“: Jonas Leueris 16, Tobiasas Harrisas 10, Andre Drummondas 9.

Rajono Rondo pasirodymas:



Komentarai:

djgaffer
Banguoja Bulls žaidimas.Rungtynėse prieš Bucks 69 tšk.sukrapštė per visą mačą,o čia jau per du kėlinius.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-20
+1
Atsakyti
Manau
, kad toks naudingas visu isitraukimas ir komandinis krepsinis nunestu Cavs'us.
2016-12-20
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.