Shaqas papasakojo negirdėtą istoriją, kaip „Heat“ vadovas vos nenusiskandino

2016-12-26 14:38
Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Prieš tris dienas į Majamio „Heat“ arenos palubes buvo iškelti Shaquille’o O’Nealo marškinėliai, o po šio įvykio pabiro istorijos apie laikus, kai legendinis vidurio puolėjas žaidė šioje komandoje.

Ketverius metus Majamyje rungtyniavęs O’Nealas papasakojo itin jam įsiminusią ir vis dar viešumoje negirdėtą istoriją apie komandos vadovą Patą Riley.

„Manau, kad daug netrūko, jog Riley save paskandintų. Jis kartą atėjo ir norėjo mus pamokyti apie minčių kontrolę. Jis sakė, kad mes neteisingai mąstome. Tuomet jis išsitraukė popieriaus skliautelę ir pasakė, jog pasaulio rekordas nekvėpuoti po vandeniu yra penkios minutės. Tuomet jis įkišo galvą į ledinio vandens kupiną kibirą ir taip išbuvo 8 minutes. Mačiau tai, jis tai padarė 8 minutes“, – istoriją atskleidė O’Nealas.

Visgi komandai pasakodamas apie pasaulio rekordą Riley gerokai suklydo – Gineso rekordas priklauso danui Stigui Severinsenui, kuris po vandeniu nekvėpuodamas praleido 22 minutes.



Komentarai:

kunigas
pievos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-26
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.