Nerealus Deivido Gailiaus metimas aidint sirenai paskandino „Neptūną“

2016-12-30 18:00

Įspūdingą pergalę LKL pirmenybėse iškovojo Vilniaus „Lietuvos rytas“ (12-5), kuris po fantastiško Deivido Gailiaus tritaškio aidint sirenai 78:75 (17:18, 22:17, 11:21, 28:19) patiesė Klaipėdos „Neptūną“ (8-9).

Rezultatas buvo lygus, o paskutinei „Lietuvos ryto“ atakai buvo likę vos 1,3 sekundės, tačiau komandai pavyko išplėšti pergalę – Gailius pagavo per visą aikštę mestą kamuolį, o jo aukšta trajektorija išmestas kamuolys skrodė tinklelį.

„Tai pirmasis toks mano metimas karjeroje. Geras jausmas, dar neina suprasti. Tokia situacija, kad gauni ir meti. Džiaugiuosi, – iškart po mačo sakė Gailius. – Niekas nenustebino iš varžovų, jie turi labai gerą komandą. Buvome susikaupę, motyvuoti ir visi kartu grįžome į rungtynes. Psichologiškai ši pergalė – labai svarbi.“ 

Rungtynių žaidėjas

Taškai
11
Naudingumas
15
Atkovoti kamuoliai
12
Rezultatyvūs perdavimai
2

Pats Gailius mačą pradėjo nuo suolo ir per 23 minutes pelnė 14 taškų (2/2 dvit., 2/6 trit., 4/5 baudos) bei buvo rezultatyviausias nugalėtojų gretose. Jis taip pat sugriebė 5 kamuolius, atliko rezultatyvų kamuolį, išprovokavo 3 pražangas bei surinko 14 naudingumo balų.

„Lietuvos rytas“ ketvirtajame kėlinyje įspūdingai grįžo į rungtynes, kadangi jam įpusėjus po Jimmy Barono tritaškio dar turėjo 9 taškų deficitą. Visgi tuomet vilniečiai pusketvirtos minutės atkarpą laimėjo 15:4 ir jau pirmavo 73:71.

Likus 34 sekundėms Larry Drew dvitaškiu išlygino rezultatą, o į tai dviem taškais atsakė Davidas Loganas, kuris likus 7 sekundėms pataikė baudų metimus.

Klaipėdiečius ir vėl patraukė Drew, kuriam likus 1,3 sekundės nedaug trūko iki metimo su pražanga, tačiau jo šūvis skriejo pro šalį. Visgi Drew baudomis dar išlygino rezultatą, o mačą nulėmė Gailius.

„Lietuvos ryto“ komandoje debiutavo įžaidėjas Clevinas Hannah. Jis per 18 minučių pelnė 5 taškus (0/1 dvit., 1/3 trit., 2/2 baudos), atliko 2 rezultatyvius perdavimus, atkovojo ir perėmė po kamuolį, dukart prasižengė, išprovokavo pražangą bei surinko 5 naudingumo balus.

„Lietuvos rytas“: Deividas Gailius 14 (2/6 trit., 5 atk. kam.), Davidas Loganas (8 rez. perd.) ir Julius Jucikas po 13, Drew Gordonas 11 (12 atk. kam.). 

„Neptūnas“: Jerai Grantas 12 (13 atk. kam.), Mindaugas Girdžiūnas 11, Jimmy Baronas ir Omari Johnsonas po 10.

Artūro Jomanto blokas:



Komentarai:

kurvrycio invalidai fanai tik dar syki irodo, kokia apgailetina ju komandele ir viso miesto kultura is tiesu yra - neptunas laimejo, jus tik teisejai tempe be perstojo, nes zinojo, kad laukia eilinis pazeminimas ir del dievas zino kokiu priezasciu lkl iki siol saugo sita projekta
2016-12-31
+3
Atsakyti
rungtynių laikrodis kiek per vėlai buvo paleistas, bet manau vis tiek būtų spėjęs išmest ;) tai kad ramiai jei rungtynės pasibaigia taip.. nu čia sekmės reikalas :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-31
+27
Atsakyti
CrossoverisRinktinei mišios,kas per neišmanelis Adomaitis tokią nevykelišką komandą surinkęs,tai ženklas,kai jau ir ppz ir rytas taip laimi,kad nkl treneris leidžia kilimaviciu,kuris per 3 ar 4 atakas dvi sumala šuda tai žingsniai įsirežiant į rojaus vartus,tai gautas blokas ir grindų būčiavimas ir prarandamas 7 taškų pranašumas,jei nebus permainų tai šitų aviganių net nenorių matyt pusfinalyje lklo ir sedėt su mediniais medalais. Žodžiu sekmės žalgiriui,lietkabeliui,rytui,vytautui kovojant dėl medalių. Nebesinori net klipėdiečiu būt,kadangi nėra kietos kašio komandos,kai tokie kisieliaus atsigėrę žvaigždės eina apšilimą padaryt ir pasirodyt kokie pastumdeliai yra ir dėl silkinių nesamonių.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Tokie "fanai" tai apgailėtini esat. Jeigu Neptūnas praras tokius "fanus" tai galima sakyti, kad nieko ir nepraras.
2016-12-30
-6
Atsakyti
RytasPowerO tai ką žalias sektante, jau pamiršai, apie jūsų nevykėliai pabaigą su UNIKSu, kad stumi ant Neptūno dėl pabaigų? Geriau į save pirma nevykėliai pasižiūrėkit!


uniks tai ne lietkabelis ar neptunas, atsilupeli
2016-12-30
+1
Atsakyti
RytasPowerO tai ką žalias sektante, jau pamiršai, apie jūsų nevykėliai pabaigą su UNIKSu, kad stumi ant Neptūno dėl pabaigų? Geriau į save pirma nevykėliai pasižiūrėkit!


Iš kur jūs tokie rytfaniai lendat, kurie sugebat taip šakotis? Blet apgailėtinai atrodot Eurocupe kur jau antrus metus iš eilės ir pisat čia protą apie Žalgirį kurie su šešiom pergalėm sėdi Eurolygoj ir gerai sukovoja išvykoj su tokiom komandom kaip Realas.
2016-12-30
-16
Atsakyti
italas83bet dziaugiasi kaip eurolyga laimeje :D kas belieka, bent tokiom pergalem dziaugtis, nes brondza geriausiu atveju tik...


tu visiškai teisus, viską pasako prieš savaitę padaryta kūčių šventė Panevėžyje :)
2016-12-30
+1
Atsakyti
italas83pagarba tau, pasirodo zalgirio rungtynes ziuri ir rytfaniai. as ryto ziureciau nebent kankinamas prieso teritorijoj ir tai greiciau man akis isdurtu....


ot velniava, ne prie to pakomentavau :D:DD
2016-12-30
+1
Atsakyti
JDTai cia be abejo vakar viena raudona krepsinio parodija buvo Zalgirio isniekinta kaip ir ta raudona dvesianti komanda, kuria Zalgiris kiekviena sezona Lietuvoje spardo.


pagarba tau, pasirodo zalgirio rungtynes ziuri ir rytfaniai. as ryto ziureciau nebent kankinamas prieso teritorijoj ir tai greiciau man akis isdurtu....
2016-12-30
-3
Atsakyti
bet dziaugiasi kaip eurolyga laimeje :D kas belieka, bent tokiom pergalem dziaugtis, nes brondza geriausiu atveju tik...
2016-12-30
-1
Atsakyti
kawno_wierchasRungtynes ,aisku, tikra puosmena! Sventinis desertas krepsinio gerbejams. Tai ne ta krepsinio parodija, kuria vakar madu sostinej matem :DDDDDD


Bet matėm pergalė UŽTIKRINTĄ pergalę prieš EUROLYGOS komandą kuri Rytą triuškintų daugiau nei 2 taškų ir net nėra kalbų. Laisvas vanagėli.
2016-12-30
-12
Atsakyti
JD
RytasPowerSu pergale Ryto fanai! Rytas įrodė, kad parako dar yra! O žalfanių inkštimas komentaruose tai patvirtina!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Taip. Mes jau jusu tiesiog issigandome:DDD
2016-12-30
+11
Atsakyti
Rungtynes ,aisku, tikra puosmena! Sventinis desertas krepsinio gerbejams. Tai ne ta krepsinio parodija, kuria vakar madu sostinej matem :DDDDDD
2016-12-30
+3
Atsakyti
Su pergale Ryto fanai! Rytas įrodė, kad parako dar yra! O žalfanių inkštimas komentaruose tai patvirtina!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-30
+3
Atsakyti
Xzaltysziuriu jie dar neatsigve po romanovo isniekinimo kai paliko skolu ruselis ir pabego is durnyno xDD


Vien tavo "xDD" smailas parodo,kad nesi vyresnis nei 12 metų tai net neverta su tokiu kalbėt...
2016-12-30
-11
Atsakyti
CrossAs apie jokias kurwas nesnekejau, o jei tu nesuvoki kas Lietuvoje yra metai is metu prievartaujama tai atsigauk nuo pigiu kliju. Beje, ko tik dabar islindai? Visa laika sedejai apsimyzes ir dabar isdrasejai staiga?:D


Siaip as kasi ziurejau ir nesu toks debilas ,kad nemegiamos komandos varzybas ziureciau ir dar komentarus rasyciau,

vakar zalgiris laimejo nei ziurejau nei komentaru nerasiau o zali balvonai pastoviai lenda ir irodyt bando kazka ;)
2016-12-30
-12
Atsakyti
Xzaltysziuriu jie dar neatsigve po romanovo isniekinimo kai paliko skolu ruselis ir pabego is durnyno xDD


Ohoho kaip prarove po fukso:DDDDDD
2016-12-30
+13
Atsakyti
Lauris90prie ko ta zalia kurva dabar locheli ;)rytas su Neptunu lose


ziuriu jie dar neatsigve po romanovo isniekinimo kai paliko skolu ruselis ir pabego is durnyno xDD
2016-12-30
-9
Atsakyti
Xzaltyso ka negalima ? pergale superina negalima dziaaugtis ?? tau su galva viskas gerai ? neturi daugiau ka veikt pacuke ?


Tai tegul visas varžybas rašinėja ir džiaugias gražiom varžybom (tikrai tokios buvo) o ne po pergalė su žemėm maišyt abiejų komandų (Neptūno, Žalgirio)
2016-12-30
-1
Atsakyti
BC_NeptunasAs sokiruotas. Visi tylejo ir kad staiga visi rytfaniai puole komentuoti. Amzini luzeriai. Pasidziaukit savo fuksu. Klaipedoje su zememis sulyginsime.


lygintojaaai ant tasko laimejo karta jau lygina jie
2016-12-30
+2
Atsakyti
Rinktinei mišios,kas per neišmanelis Adomaitis tokią nevykelišką komandą surinkęs,tai ženklas,kai jau ir ppz ir rytas taip laimi,kad nkl treneris leidžia kilimaviciu,kuris per 3 ar 4 atakas dvi sumala šuda tai žingsniai įsirežiant į rojaus vartus,tai gautas blokas ir grindų būčiavimas ir prarandamas 7 taškų pranašumas,jei nebus permainų tai šitų aviganių net nenorių matyt pusfinalyje lklo ir sedėt su mediniais medalais. Žodžiu sekmės žalgiriui,lietkabeliui,rytui,vytautui kovojant dėl medalių. Nebesinori net klipėdiečiu būt,kadangi nėra kietos kašio komandos,kai tokie kisieliaus atsigėrę žvaigždės eina apšilimą padaryt ir pasirodyt kokie pastumdeliai yra ir dėl silkinių nesamonių.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-30
-1
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.