ESPN: „Knicks“ gali išsiųsti Mindaugą Kuzminską į Fyniksą

2017-01-04 16:45
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

JAV sporto žiniasklaidos milžinas ESPN skelbia, kad Mindaugui Kuzminskui netrukus gali tekti atsisveikinti su Niujorko „Knicks“ ekipa, nes ši nusitaikė į lietuvio pozicijos žaidėją.

ESPN žurnalistas Ianas Begley praneša, kad savo auklėtinių gynyba nepatenkintas Jeffas Hornacekas nori mainų būdu įsigyti Fynikso „Suns“ puolėją P.J. Tuckerį.

31 metų 198 cm ūgio krepšininkas šį sezoną per mačą vidutiniškai įmeta po 6,3 taško, atkovoja po 5,4 kamuolio ir atlieka po 1,1 rezultatyvaus perdavimo. Jis yra itin vertinamas už savo gynybinius sugebėjimus.

P.J. Tucker

P.J.  Tucker
P.J.  Tucker
MIN: 27.14
PTS: 6.31 (47.04%)
REB: 5.39
AS: 1.06
ST: 1.28
BS: 0.25
TO: 0.83
GM: 36

Nėra žinoma, ką „Knicks“ ketina siūlyti mainais už Tuckerį, tačiau ESPN pabrėžia, jog Niujorko ekipa turi kelis patrauklius jaunus žaidėjus – Mindaugą Kuzminską, Kyle‘ą O‘Quinną ir Willy Hernangomezą.

„Knicks“ turi ir ateities naujokų biržos šaukimų, tačiau klubo prezidentas Philas Jacksonas dar praėjusį sezoną informavo, kad su savo pirmojo rato šaukimais atsiveikinama nebus.

Kuzminskas savo debiutiniame sezone NBA pirmenybėse per susitikimą vidutiniškai pelno po 4,5 taško bei sugriebia po 1,4 atšokusio kamuolio.



Komentarai:

ooo
jei tik Fynikse jam duos lošt, tai tegu... jokio skirtumo, kur žaisti - svarbu žaisti, o ne sėdėt begalvių komandoj su begalviu treneriu ant suolo.
2017-01-05
-2
Atsakyti
Anonimas
kuzminskas jaunas :D 27m. kaip žmogus taip, kaip kašioras jau nebe. dar reikėjo dadėt, kad perspektyvus :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2017-01-04
+1
Atsakyti
susirinko kruva bambuku savo sapaliones parasinet. :D visu pirma dar neaisku, ka NYK zada iskist, o jus jau rasot, kad Kuzia. :D toliau del gynybos - o kuris ten geras gynyboj? gal Melo? o gal Porzingis? tas pats isgirtasis Noah kiek maciau grybas belikes. ten ne vien gynyboj problemos, ten ir zaidimo puolime nera. Melo su Rose vieni losia. Porzingis irgi. tas pats Kuzia, gauna - iskart meta. ir komanda nera kazkokia ten super - Melo sensta, Rose isvis klisas grybas, Porzingis dar jaunas, palyginus su kitu komandu sudetim, tai NYK yra ten, kur ir turi but. na o jeigu Kuzia vistik atsidurtu Fynikse, tai ten mano nuomone jam butu daug geriau, nes ner zvaigzdziu, gautu daugiau minuciu, galetu tobulet ir augint savo verte.
2017-01-04
+6
Atsakyti
Saulius
Norreciau Kuze isvystit kitamet Zalgiryje prie Saro, bet kazin ar leistu zalgirio piniginei ji isigyti,manau suzibetu kaip niekada kuzminskas kitamet Zalgiryje
2017-01-04
-5
Atsakyti
Vsio kapiec yemu nba kak mne mma vapsie tyzhelo malinli i bieli kuda tebya nba ??

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-04
-2
Atsakyti
F
Esu mates pora knicks rungtyniu ir kuzmes ginyba mano akimis tragiskai bloga, kas netingi kiauriai per ji eina, nors puolime tikrai neblogai atrodo kuze

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-04
+6
Atsakyti
bulve
nezinau ar kuzminskas yra pajegus didesniai rolei nei dabar uzima. nepasakyciau kad knicks stipri komanda, galetu bent jau lance tomasa nukonkuruot bet neiseina nes silpnas ginyboj o ir puolime labai nestabilus kartais sumeta beveik viska o kartais prameta viska ir pridaro klaidu. isejus i kita kamanda isvis gali tekt keliaut i d lyga. tikrai nuejus i silpnesne komanda negarantuoja jam didesniu galimybiu aikstejeje. niujorke dar kartais zaisdavo uz pf bet sunsuose nelabai bus tokiu sansu
2017-01-04
+2
Atsakyti
Anonimas
kuzia negaus progu tasku rinkt sunsuose irgi, ten ju izaidejai tas pats kaip rosas, nepasuoja
2017-01-04
Atsakyti
djgaffer
Keista ta Knicks vadovybė.Pagal žaidžiamą laiką ir nuveiktą darbą Kuzia tikrai produktyvus ir naudingas žaidėjas.Nu bet jei pereis į Suns,tai ten tikrai daugiau laiko turėtų gauti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-04
+3
Atsakyti
R
Jei nori Knicks kazka pasiekti pirma reik keisti pseudo zvaigzde Anthony. Niekada komanda nepasieks kazka apciuopiamo, jei bus statomas zaidimas aplink ji. Ir aisku Noah, Kas per durniai tokia sutarti galejo jam duoti...jo zaidimo pikas jau praejo, plius traumos. Zodziu, nieko naujo Niujorke. Apgailetinas klubas jau antra desimtmeti.
2017-01-04
+5
Atsakyti
dadu
Kuze NBA nesugeba pats susikurti progu ir ziauriai prastai ginasi,siaip cia kurie sako ,kad NBA gynybos nera,o europoje ziauriai gera gynyba,tai NBA kiek bando prasiverzti ji lengvai uzdengia,o europoje lengvai praaidavo...
2017-01-04
-3
Atsakyti
Kindaugas Muzminksas
Jo vaidmuo nulinis del kiauros ginybos... Kas mate bent vienas rungtynes tas supranta kad Kuzia nba gynasi blogiau net uz Hardena. Galejo likti eurolygoje ir buti kyderiu, bet ir ten po ~20 min. Gaudavo del prastos ginybos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-04
Atsakyti
F
Butu getsi gal gautu daugiau minuciu nes jo vaidmuo knicks nulinis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-04
+10
Atsakyti
juozasLTU
tegul neina i medicinine patikra, issius atgal i NYC
2017-01-04
+4
Atsakyti
ed
Debilai tie Knicks.. Atrodo klubas yra didelis ir t.t. Bet aišku kodėl nesugeba jie laimėti to žiedo...

Vadovybė visiškai atsilupus.. Komandos žaidėjai atrodo neblogi, Carmelo, Rose, Porzingis, Jennings... Bet kaip mala š taip mala... Trenerio ten nebūta, Carmelo jaučiasi per daug gerai, sparnus apkarpyti reikia.. Nei MVP nei žiedo, apskritai nieko jis nėra pasiekęs... Treneris šlapia vieta, blyn seniai būčiau pasodinęs tą pasipūtelį..

Dabar nori mainyti Kuzminska, kuris žaidžia su tokiom MINUTĖM galim teigti labai gerai, kai gauna pasireikšti ir mesti metimus, jis renka taškus dar geriau nei tas pats Carmelo... Kai svaido metimą po metimo o trečdalis tik įkrenta, tai jeigu Kuze taip mėtytu tai manau tas pats būtų kaip ir Carmelo...

Phill, lojo, kad Kuzminskas bus geras pirkinys ir t.t. o dabar jau trade nori daryti.. Nafik viena mėgstamiausiu komandų buvo, Allan Houston ir Latrell Sprewell laikų, o dabar ateina žvaigždė Carmelo ale NewYork'e pagyvent... Reikia rimto trenerio su rimtais kiaušais, tokio kaip Popovic, kad tokius kaip Carmelo nusodintu ant žemės...
2017-01-04
-1
Atsakyti
rrr
nu ne naujina, kad kuzes ginyba kiaura, tai visko gali buti
2017-01-04
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 16

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.