Į „Hawks“ išsiųstas Dunleavy siekia tapti laisvuoju agentu

2017-01-09 09:23
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Iš Klivlando „Cavaliers“ į Atlantos „Hawks“ ekipą išsiųstas Mike'as Dunleavy nemato savo ateities pastarojoje komandoje. ESPN šaltiniai skelbia, kad 36-erių metų krepšininkas siekia, jog būtų išpirktas jo kontraktas bei jis iš karto taptų laisvuoju agentu.

„Cavaliers“ ir „Hawks“ dėl šių mainų, per kuriuos į Klivlandą atvyko Kyle'as Korveris, o iš jo išvyko Dunleavy kartu su Mo Williamsu, žodinį susitarimą pasiekė ketvirtadienį bei oficialiai sandėris įvyko šeštadienį.

Pagal lygos reglamentą, žaidėjai po atliktų mainų per 72 valandas turi informuoti komandą ir pasirodyti medicininėje patikroje.

Šį sezoną metamos baudos

72%
16,5
Pataiko: 16,5
Taiklumas: 72,2%
Vieta lygoje: 25
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 4
Naudingiausias: Paul Millsap

„Hawks“ nesitiki savo gretose išvysti Williamso, kuris jau iš esmės yra paskelbęs apie karjeros pabaigą, tačiau Atlantos ekipos strategas Mike'as Budenholzeris išreiškė viltį, jog bent jau Dunleavy prisijungs prie jo vadovaujamos komandos.

Dunleavy atlyginimas šį sezoną sieka 4,9 milijono JAV dolerių. Kito sezono šio žaidėjo turima 5,2 milijono JAV dolerių vertės sutartis yra tik dalinai garantuota.

Šį sezoną Dunleavy per 23 sužaistus mačus vidutiniškai pelnė po 4,6 taško ir atkovojo po 2 kamuolius.

Kol šis veteranas dar nėra praėjęs medicininio patikrinimo „Hawks“ klube, Korveris negali debiutuoti „Cavaliers“ klube ir net sėdėti su komanda ant atsarginių žaidėjų suolelio rungtynių metu.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.