„Lietkabelio“ laukia mūšis su be pralaimėjimų Vokietijos lygoje žengiančia Ulmo ekipa

2017-01-10 10:48
Nuotr.: K.Kavolėlis

Trečiadienį Europos taurės turnyro „Top 16“ etapo antrosiose rungtynėse Panevėžio „Lietkabelis“ susitiks su Ulmo „Ratiopharm“ ekipa.

Abi ekipos praėjusią savaitę patyrė nesėkmes: panevėžiečiai svečiuose 80:88 paskutinę minutę nusileido Maskvos srities „Chimki“, o „Ratiopharm“ vokiškame derbyje 57:68 turėjo pripažinti Miuncheno „Bayern“ pranašumą.

Pažvelgus į Ulmo ekipos sudėtį, ryškių žvaigždžių nepamatysime, bet tai netrukdo „Ratiopharm“ be pralaimėjimų žengti Vokietijos čempionate (17 pergalių) ir sėkmingai žaisti Europos taurėje.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
19
Naudingumas
28
Perimti kamuoliai
3
Baudų metimai
89%
8/9

Rezultatyviausiai šioje ekipoje žaidžia 12,7 taško įmetantis Chrisas Babbas ir 12,2 pelnantis Raymaras Morganas. Dar trys krepšininkai įmeta po kiek daugiau nei 9 taškus (Tayloras Braunas, Peras Geuntheris ir Timas Ohlbrechtas).

„Lietkabelio“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis teigė, kad varžovai demonstruoja neparankų žaidimo stilių ir pagrindinė užduotis bus sustabdyti jų puolimą.

„Ši komanda išsiskiria tuo, kad išlaikė tą patį branduolį ne pirmus metus. Jie yra susižaidę ir rūbinėje tvyro gera atmosfera. Žaidimas labai įdomus – rungtyniauja labai plačiai, meta daug tritaškių ir žaidžia gana neparankų krepšinį, kadangi visi penki ant parketo būnantys žaidėjai gali pataikyti iš toli. Susižaidimas yra viena iš jų stiprybių. Tai yra puolimo ekipa, todėl mūsų pagrindinė užduotis yra sustabdyti jų puolimą“, – sakė strategas.

„Lietkabelio“ ir „Ratiopharm“ dvikova prasidės trečiadienį 19.00 valandą.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.