Sireika apie Šalengą: „Visi metalai rūdija, bet auksas ne“

2017-01-15 19:37
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis

Antrąją pergalę iš eilės „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionate įsirašė „Šiaulių“ komandos pasipriešinimą įveikusi Utenos „Juventus“. Antano Sireikos treniruojamas klubas savo aikštėje laimėjo 81:67.

Antrąjį mačą „Juventus“ gretose sužaidė ir pirmuosius savo taškus šį sezoną pelnė neseniai prie komandos prisijungęs 39-erių metų Dainius Šalenga.

Jis susitikimą pradėjo starto penkete, aikštėje praleido 23 minutes, pelnė 9 taškus (2/5 dvitaškiai, 1/4 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 2 ir perėmė 3 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus bei surinko 10 naudingumo balus.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
19
Naudingumas
26
Tritaškiai
75%
3/4
Rezultatyvūs perdavimai
5

„Visi metalai rūdija, bet auksas ne. Jis yra Europos čempionas, jis yra auksinis ir jis nerūdija. Nesvarbu, kiek jam metų bus, aš tikiu, kad jis žais gerą krepšinį“, – su šypsena veide kalbėjo Sireika.

„Juventus“ pergalę apkartino centro Ovidijaus Galdiko trauma, kuris pačioje rungtynių pabaigoje po kontakto su varžovu parkrito ant parketo ir susižeidė koją.

„Bijau pagalvoti. Buvau labai išsigandęs, kai pamačiau, kad kojos dreba, ir galvojau, jog kažkas trūko, labai skausminga. Bet dabar pamačiau, kad vaikšto, galvoju, jog gyvens, o jeigu gyvens, tai ir žais“, – tęsė „Juventus“ vairininkas.



Komentarai:

djgaffer
Dar vienas nesenstantis veteranas.Sireika patinka savo pasakymais-visada mokėjo,kaip išsireikšti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-15
-1
Atsakyti
salenga
Tiesa pasirodo salenga zaide 23 min 9 neblogai tikrai dar gali geriau suzaist apsipras

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-15
+2
Atsakyti
salenga
Ner ka noret kad nesenai prisijunges prie komandos salenga pradetu zybet reik isivaziuot ka ir matom is veteranu kaip delininkaitis lukauskis broliai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-15
+1
Atsakyti
touch down
nieko, kals dar dopingo ir gales iki 45 metu grajint, kaip geriausiais laikais ant adatos
2017-01-15
+5
Atsakyti
Juvelyras
Paciu laiku Dainius pasijunge prie Juves. Dar menesis laiko ir tada MT gales isniekinti vainausko raudonaja parodija, kuria dusindavo kiekviena syki zaizdamas ar uz Zalgiri ar uz Prienus.
2017-01-15
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.