Susikrimtęs Tomas Pačėsas: „Kai kurie žaidėjai neišnaudojo savo šanso“

2017-01-28 19:31
Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Nelengvą pergalę šeštadienį „Tete-a-Tete Casino-LKL“ pirmenybėse iškovojo Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda. Tomo Pačėso auklėtiniai savų žiūrovų akivaizdoje 86:78 po atkaklios kovos įrodė pranašumą prieš priešpaskutinę vietą čempionate užimančią Kėdainių „Nevėžio“ ekipą.

„Manau, reikia pasveikinti Kėdainių komandą su gera kova, geru žaidimu. Tikrai žaidė laisvai, energingai, nesusikaustę, pataikė daug sunkių metimų, bet viskas prasidėjo nuo mūsų. Galbūt kai kurie žaidėjai manė, jog „Nevėžis“ yra turnyrinės lentelės gale ir bus lengva. Iš tikrųjų, taip nebuvo. Šios dienos LKL pirmenybėse nėra lengvų nei vienerių rungtynių. Kokius mes metimus prametėme pirmoje rungtynių pusėje iš po krepšio ir kiek kartų, tai stebina ne tik mane, bet ir visus susirinkusius. Galų gale, noriu padėkoti ir pasveikinti visus su pergale.

Deja, mes turėtume ir privalėtume žaisti truputį geriau. Manau, čia yra koncentracijos stoka. Kai kurie žaidėjai neišnaudojo savo šanso, visi turi žaisti vienodai. Džiaugiuosi, jog laimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių. Galima pasidžiaugti, kad padarėme tik penkias klaidas, bet visa kita, ypatingai tiek baudų, tiek laisvų metimų pataikymas šiandien mus nesisekė. Tikiuosi, jog tai vienos iš nedaugelio rungtynių. Visą laiką geriau laimėti negražiau žaidžiant negu gražiai žaidžiant pralaimėti. Džiaugiuosi pergale, kiekvienos rungtynės, kiekviena pergalė mums yra svarbi“, – po rungtynių kalbėjo Pačėsas.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
14
Naudingumas
21
Baudų metimai
75%
3/4
Atkovoti kamuoliai
9

„Nevėžio“ strategas Paulius Juodis po susitikimo nebuvo pernelyg nusiminęs dėl patirto pralaimėjo. Priešingai, jis kaip tik kovoje su vilniečiais įžvelgė teigiamų dalykų.

„Kovinė dvasia komandoje po truputį grįžta. Viskas tvarkoje, matau daug pozityvių dalykų. Sezono viduryje buvome duobelėje, bet dabar matau tą pozityvų dalyką lipimą į viršų. Aišku, norint kautis dėl pergalės, su „Lietuvos rytu“ turime sužaisti labai gerai. Gale rungtynių pritrūko šiek tiek meistriškumo, šiek tiek šaltų ir ramių sprendimų“, – sakė Juodis.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.