Barkley atsakas Jamesui: „Mano kritika jam vis tiek buvo teisinga“

2017-02-01 07:17
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Legendinis NBA krepšininkas Charlesas Barkley išgirdo Lebrono Jameso atsaką į jo kritiką, tačiau savo žodžių atsisakyti neketino.

Dabartinis Klivlando „Cavaliers“ vedlys pasipiktino tuo, kad jį kritikuoja žmogus, kuris savo karjeros metais nebuvo garsus kaip disciplinuotas žaidėjas. Tuo metu Barkley šios Jameso kritikos neginčijo.

„Aš iš to pasijuokiau. Jis panaršė internete ir kažką rado. Jis buvo labai jaunas, kuomet aš dar žaidžiau, bet jo atsakymo asmeniškai nepriimsiu ir neįsižeisiu. Žinau, kad mano kritika LeBronui buvo teisinga.

Taip, kai kurie tie dalykėliai apie mane yra teisingi, tačiau tai nepaneigia tos žinutės, kurią jam perdaviau pirmas. Kai kurie baiminasi LeBrono, tačiau aš nebijau nieko. Niekada negali priimti asmeniškai žodžių, kuriuos pasakė NBA žaidėjas“, – sakė Barkley.

Ši istorija prasidėjo prieš keletą dienų, kuomet Barkley viešoje erdvėje pareiškė, kad Jamesas iš „Cavaliers“ vadovybės gauna labai daug, tačiau vis tiek skundžiasi. Tuo metu pats Jamesas skolingas Barkley taip pat neliko ir kirto dar stipriau.

„Jis yra kritikas. Kas jo žodžius daro patikimais? Ar tai, kad jis dirba televizijoje? Neleisiu jam taip menkinti savo indėlio. Aš juk nesu tas, kuris kažką mėto pro langus, niekada nespjaudžiau ant vaikų, niekada nepalikau neapmokėtų sąskaitų Las Vegase, niekada nepasirodžiau „Visų žvaigždžių“ savaitgalyje tik dėl to, kad šėlau Las Vegase. Čia jis yra blogiukas, o ne aš.

Viskas, ką darau per savo karjerą yra tinkama visos lygos reprezentacija. Keturiolika metų aš nepatekau į jokią bėdą, nes aš gerbiu šį žaidimą. Įsidėmėkite tai“, – rėžė Jamesas.



Komentarai:

djgaffer
Jau Barkley tai tikrai savo žodžių neatsiiminės.Ne tas žmogus,kuris dėl kažko gailėtųsi ir atsiprašinėtų už tai,ką pasakė.Ne jo būdui.
2017-02-01
-1
Atsakyti
Korsaras
Apie curry galima tik 2sakini parasyti: tai zaidejas, kuris tris metus pries kitas komandas rekordus gerina sezono rungtynese, bet pries cava zaisdamaa visose rungtynese is jo slapia belieka, jo proes cavs komanda per tris metus pataikymo procentas vos 36%.

Curry turi kompleksa zaisti pries cavs.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-02-01
-3
Atsakyti
>Cha
Curry lopas,kaip ir visa Warriors komanda,o jei labai nori paskaityti apie juos,tai eik i mokyklu tuoletus,ten ant sienu rasi visas naujienas apie juos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-02-01
-8
Atsakyti
Cha
Atsibodo jau tas pats per ta pati. Gal galyt rasyt daugiau ka nors apie Curry ir Warriors?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-02-01
-9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.