„Raptors“ naujokas Ibaka: „Esu žaidėjas, kurio šiai komandai labai trūko“

2017-02-16 16:29
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Nuo tada, kai 2010 metais į Majamį išvyko Chrisas Boshas, Toronto „Raptors“ išbandė net septyniolika skirtingų sunkiųjų krašto puolėjų. Prieš kelias dienas aštuonioliktuoju tapo iš Orlando „Magic“ mainų būdu atvykęs Serge‘as Ibaka.

Iš Kongo kilęs 27 metų 208 cm ūgio krepšininkas pergalingose „Raptors“ rungtynėse su Šarlotės „Hornets“ dar sėdėjo ant suolo – Ispanijos pilietybę turintis aukštaūgis Kanados ekipoje debiutuos jau po NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio.

Tarpsezonio metu Ibaka į „Magic“ buvo išmainytas iš Oklahomos „Thunder“, todėl po pralaimėjimais nusėto pusmečio Orlande puolėjas džiaugiasi galėdamas sugrįžti į laiminčią ekipą.

Atletas teigia visada buvęs „Raptors“ gerbėju, o gerą įspūdį apie klubą jam susidaryti padėjo ir vasarą Torontą į Orlandą iškeitęs Bismackas Biyombo.

„Džiaugiuosi galėdamas grįžti į komandą, kovojančią ir besivaržančią dėl kažko didelio. Man tai yra žingsnis į priekį, nekantriai laukiu savo debiuto.

Dabar esu „Raptors“ narys. Turiu galimybę žaisti puikioje komandoje, puikioje organizacijoje ir puikiame mieste. Tikiuosi padėti ekipai savo patirtimi ir įgūdžiais gynyboje.

Esu žaidėjas, kurio šiai komandai labai trūko – gebantis žaisti fiziškai ir suteikti kietumo bei energijos gynyboje. „Raptors“ nereikia puolime žibančio vyruko, nes čia yra DeMaras DeRozanas ir Kyle'as Lowry. 

Visada buvau Toronto komandos gerbėjas, o Bismackas Biyombo visada pasakojo man šaunias istorijas apie miestą, fanus ir komandą. Jam labai patiko čia būti“, – kalbėjo Ibaka.

Šį sezoną NBA pirmenybėse Ibaka per susitikimą vidutiniškai įmeta po 15,1 taško, atkovoja po 6,8 kamuolio bei atlieka po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Jeigu šis duetas: Ibaka su Nogueira pavyks tuomet JV galės krautis lagaminus ir ieškotis naujo klubo....
2017-02-16
-2
Atsakyti
to x tam ibakai
iki valančiūno jau dabar šviesmečiai.
2017-02-16
+2
Atsakyti
x
gal valančiūnas išmoks žaist poroje su normaliu centru
2017-02-16
+1
Atsakyti
...
na kad dar ir kaip reikes puolime jo. casejui bent jau vakar atrode uzpypino iki gyvo kaulo derozano zaidimas. ibaka juodas tai nei nusistatymo nebus is trenerio puses. lowry dar bent kazkiek aikste mato tai cia px, o derozanas po traumos toki dideli minusa komandai duoda kad net nera su kuo palyginti. net sulingeris po traumos absoliuciai ne formoje budamas tien minuso neduodavo aikstej budamas kiek tas veilokas.
2017-02-16
Atsakyti
#fireCasey
#FireCasey

#FreeJonas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-02-16
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.