„Kings“ savininkas tiki, kad Hieldas turi Curry potencialą

2017-02-21 09:00
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Lyderį ir ilgametį žaidėją DeMarcusą Cousinsą į Naujojo Orleano „Pelicans“ išsiuntusi Sakramento „Kings“ ekipa sulaukė nemažai kritikos, jog mainai su Luizianos ekipa nebuvo lygiaverčiai. Tiesa, Sakramento ekipos vadovybė mano kitaip.

Pasak pranešimų, „Kings“ savininkas Vivekas Ranadive'as itin vertina atvykstantį Buddy Hieldą, kuris praėjusių metų NBA naujokų biržoje pašauktas šeštuoju šaukimu. Pasak komandos savininko, iš Bahamų kilęs krepšininkas turi Stepheno Curry potencialą.

Visgi debiutiniame sezone „Pelicans“ gretose Hieldui pilnai atsiskleisti nepavyko. Aikštelėje jis vidutiniškai praleido po 20 minučių ir per jas rinko po 8,6 taško, atkovojo po 2,9 kamuolio ir atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Buddy Hield

Buddy  Hield
Buddy  Hield
MIN: 20.37
PTS: 8.56 (42.46%)
REB: 2.89
AS: 1.33
ST: 0.33
BS: 0.12
TO: 0.84
GM: 57

23-ejų metų atakuojantis gynėjas pernai NCAA pirmenybėse buvo pripažintas naudingiausiu žaidėju.

Palyginimui, Curry debiutiniame savo sezone „Golden State Warriors“ komandoje 2009-2010 metais vidutiniškai rinko po 17,5 taško, atkovojo po 4,5 kamuolio ir atliko po 5,9 rezultatyvaus perdavimo.

Už Cousinsą ir Omri Casspi „Kings“ iš „Pelicans“ taip pat gavo Tyreke'ą Evansą, Langstoną Galloway ir ateities pirmojo ir antrojo ratų šaukimus.

 



Komentarai:

Tas Kings savininkas ūkininkas iš azijos neseniai gi siūlė dar klube dirbusiam Malone jog verta išbandyt vieną iš penkių žaidėjų nuolat laikyt po varžovų krepšiu. Pamaigė savo riebaluotom rankom kalkuliatorių..prisifantazavo :) Kings norint vėl patapt gerbiama komanda reikia tą savininką paslėpt nuo žiniasklaidos.
2017-02-21
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.