„Pacers“ tiesia rankas link Okaforo

2017-02-21 23:18
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Artėjant mainams skirto laikotarpio pabaigai Indianos „Pacers“ vadovai aktyviai derasi su Filadelfijos „76ers“ ir deda visas pastangas siekdami įsigyti Jahlilą Okaforą.

Dėl aukštaūgių pertekliaus Filadelfijos ekipai nereikalingas Okaforas domina ne vieną NBA ekipą, o praėjusią savaitę jis buvo arti parėjimo į Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Portlando „Trail Blazers“.

Trečiasis 2015 metų NBA naujokų biržos šaukimas vis dar yra „76ers“ žaidėjas, tačiau per artėjančias 48 valandas tai turėtų pasikeisti, o su tuo jau yra susitaikęs ir pats vidurio puolėjas.

Šį sezoną metami tritaškiai

37%
8,3
Pataiko: 8,3
Taiklumas: 37,0%
Vieta lygoje: 26
Geriausias pasiekimas: 17
Blogiausias pasiekimas: 1
Daugiausia pataiko: Paul George

Tiesa, du pajėgūs centrai šiuo metu rungtyniauja ir Indianos ekipoje. „Pacers“ garbę giną Mylesas Turneris ir Alas Jeffersonas.

Šį sezoną NBA pirmenybėse Okaforas per susitikimą vidutiniškai pelno po 11,4 taško bei sugriebia po 4,8 atšokusio kamuolio.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.