„Nevėžis“ dramatiškai pateko į BBL ketvirtfinalį

2017-02-22 19:31
Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Kėdainių „Nevėžis“ dramatiškai žengė į Baltijos krepšinio lygos (Triobet-BBL) pirmenybių ketvirtfinalį. Pauliaus Juodžio auklėtiniai atsakomajame mače namuose 77:80 (14:17, 22:14, 18:17, 12:22, 11:10) pralaimėjo Jekabpilso „Jekabpils“ krepšininkams, tačiau į kitą etapą pateko dėl geresnio tarpusavio taškų skirtumo.

Pirmąją tarpusavio dvikovą Latvijoje kėdainiečiai buvo laimėję 78:74.

Ketvirtojo kėlinio viduryje „Nevėžis“ pirmavo 60:54 ir mačo baigtis atrodė abejonių nebekelia. Visgi latviai surengė spurtą 16:4 ir mačo iniciatyvą perėmė į savo rankas. Paskutinėmis kėlinio sekundėmis pratęsimą išplėšė taiklus Vaidoto Volkaus dvitaškis.

Pratęsimo pabaigoje iniciatyvą savo rankose vėl turėjo „Jekabpils“, kurie po Rinaldo Širšinio dvitaškio įgijo 1 taško pranašumą ir kėdainiečiams paliko kiek daugiau nei 3 sekundes.

Tiek laiko pakako, kad Jermaine'as Love'as suklaidinęs varžovus prasiveržtų ir iš pro krepšio pelnytų pergalingus taškus.

Ketvirtfinalyje „Nevėžis“ kovos su Tartu „TU/Rock“ ekipa, kurios garbę gina Dominykas Milka.

„Nevėžis“: Vaidotas Volkus 21, Karolis Petrukonis 14, Paulius Petrilevičius ir Toni Prostranas (12 rez. perd.) po 11.

„Jekabpils“: Jurijus Aleksejevas 20 (12 atk. kam.), Pavelas Veselovas 17, Rinaldas Širšinis 13 (11 rez. perd.), Janis Antropas 10.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.