„Suns“ išreiškė susidomėjimą Mindaugu Kuzminsku

2017-02-23 07:31
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Niujorke įsikūręs Mindaugas Kuzminskas netrukus gali persikelti į kitą Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) ekipą.

Pasak pranešimų, lietuvio paslaugomis yra susidomėjusi Fynikso „Suns“ komanda, kuri per šiuos mainus pasistengtų atsikratyti P.J. Tuckerio ir Jaredo Dudley. Abu šie žaidėjai po sezono taptų laisvaisiais agentais.

Tinklalapis „arizonasports.com“ rašo, jog „Suns“ generalinis direktorius Ryanas McDonoughas Kuzminską mato kaip nebrangų, tačiau naudos komandai galintį suteikti žaidėją.

Mindaugas Kuzminskas

Mindaugas  Kuzminskas
Mindaugas  Kuzminskas
MIN: 14.6
PTS: 6 (47.44%)
REB: 1.91
AS: 0.98
ST: 0.53
BS: 0.19
TO: 0.72
GM: 47

Šį sezoną Kuzminskas vidutiniškai renka po 6 taškus, atkovoja po 1,9 kamuolio, bei atlieka po rezultatyvų perdavimą.

Atsinaujinti bandanti „Suns“ komanda klubą buria aplink komandos žvaigždes – Ericą Bledsoe ir Deviną Bookerį. „Suns“ taip pat didelį dėmesį kreipia ir į jaunųjų Dragano Benderio ir Marquese'o Chrisso progresą, o Kuzminskas šioje situacijoje matomas kaip patyręs žaidėjas, galintis jiems padėti.

Per 57 rungtynes 18 pergalių iškovojusi Fynikso komanda Vakarų konferencijoje žygiuoja paskutinėje pozicijoje. Blogesnį pergalių rezultatą už Arizonos klubą demonstruoja tik 9 pergales iškovojusi Bruklino „Nets“.



Komentarai:

djgaffer
Gal ir nieko variantas būtų Kuziai.Jo pozicijoje ten nėra kažkokių superžvaigždžių,tai tikrai daugiau laiko gautų.Ir pats GM'as pabrėžė,kad Kuzia būtų svarbi dalis.Bet ar šitie gandai pasitvirtins,greit sužinosim.
2017-02-23
-2
Atsakyti
ETGNa nežinau kokiom 5 galvom warrenas geresnis... Prieš gerą savaitę Suns žaidė su Motiejūnu (t.y.su Pelicans:)). Tai Warrenas buvo tragiškas, blogiau nebūna, nors laikė aikštėje daugiau nei pusę rungtynių. O štai Tuckeris sužaidė fantastiškai. ...Kodėl Suns nori išmainyti jį ?, ir kodėl treneris ne jį stato į startą?... Kažkas įtartino - kad nebūtų "dar vienas gudročiaus Casey" variantas ;)))


Casey - vienas geriausių NBA trenerių. Ką tu čia blūdiji..
2017-02-23
-8
Atsakyti
ETG
anonTJ Warren penkiom galvom geresnis, todel vargiai kuziokas ten gaus zaisti daugiau nei 15 minuciu


Na nežinau kokiom 5 galvom warrenas geresnis... Prieš gerą savaitę Suns žaidė su Motiejūnu (t.y.su Pelicans:)). Tai Warrenas buvo tragiškas, blogiau nebūna, nors laikė aikštėje daugiau nei pusę rungtynių. O štai Tuckeris sužaidė fantastiškai. ...Kodėl Suns nori išmainyti jį ?, ir kodėl treneris ne jį stato į startą?... Kažkas įtartino - kad nebūtų "dar vienas gudročiaus Casey" variantas ;)))
2017-02-23
+1
Atsakyti
Kuzia per tuos tarpsezonio mainus yra pigi paklausi prekė. Knicks yra rizika po sezono netekti P.J. Tuckerio, tad vargiai ar Jacksonas priims tokį sprendimą.
2017-02-23
+7
Atsakyti
nerkaze
Benderis centras, arba iš bėdos pf, bet tikrai ne sf, nenusišnekėk
2017-02-23
Atsakyti
...
kad ir tas Benderis gi SF pozicijos... visgi silpnesnė komanda čia, nėra tokių žvaigždūnų kaip NY, tai galimybių Kuzia turėtų daugiau prasimušti ir nukonkuruoti kitus, nes Carmelą gal ir dabar jau nukonkuruotų jei minučių gautų po lygiai, bet gi neduos niekas tiek, kad superstaro nesužlugdytų unknown white boy, ir nekristų marškinėlių pardavimai :D
2017-02-23
-3
Atsakyti
anon
TJ Warren penkiom galvom geresnis, todel vargiai kuziokas ten gaus zaisti daugiau nei 15 minuciu
2017-02-23
-3
Atsakyti
Arturas
Is new yorko y dykuma :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-02-23
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.