O'Nealas: „Suprantu Westbrooko pyktį Durantui, nes aš taip pasielgiau su Hardaway“

2017-02-23 10:33
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Legendinis NBA krepšininkas Shaquille'as O'Nealas per savo karjerą buvo pakeitęs ne vieną komandą ir tikrai žino, ką reiškia palikti brangius komandos draugus.

Karjerą baigęs garsusis centras, remdamasis savo asmenine patirtimi, paaiškino ir vieną didžiausių šio sezono intrigų – Russello Westbrooko ir Kevino Duranto nesutarimus, po to, kuomet vasarą pastarasis paliko Oklahomos „Thunder“ ir persikėlė į „Golden State Warriors“.

Shaqo teigimu, tai yra analogiška situacija jo atvejui, kuomet 1996 metais po ketverių metų Orlande jis paliko „Magic“ ekipą, net nepranešdamas savo bičiuliui ir bendraklubiui Penny Hardaway.

„Aš esu buvęs panašioje situacijoje. Ko gero tai įvyko dėl prastos jų komunikacijos. Galiu suprasti, ką jaučia Russellas, kadangi praeityje aš taip pat pasielgiau su Penny, kuomet palikau Orlandą ir išvykau į „Lakers“. Tada aš jaučiau, kad man niekam nereikia skambinti ir aiškinti savo sprendimų. Suprantu, kad Penny dėl to įsižeidė.

Suprantu ir Russello situaciją. Manau, kad dabar jis galvoja ką nors panašaus į tai: „Ei, mes kartu žaidėme, o dabar tu iškeliauji tam, kad mus įveiktum ir man net nepaskambinai?“. Manau tai tas pats komunikacijos trūkumas. Jie visada buvo draugais, ilgai kartu žaidė, tačiau vienas pokalbio trūkumas gali sugriauti viską“, – teigė O'Nealas.

Palikęs Orlandą O'Nealas iškovojo keturis NBA čempionų titulus. Kevinas Durantas žaisdamas „Thunder“ gretose taip pat dar nebuvo tapęs čempionu.



Komentarai:

djgaffer
Išdavė KD savo gerą bičiulį,ne kitaip.Kokia gali būti prasta komunikacija tokiam technologijų amžiuje?Nenorėjo akis į akį su RW pasikalbėti,tai ir nieko nepranešė KD.Per daug sunku matyt buvo į akis pažiūrėt.
2017-02-23
+2
Atsakyti
Dr. Išminties Mechanikas
Iš serijos Hitleris pažadėjo Stalinui, kad nepuls Rusijos. #NothingPersonal #JustBusiness
2017-02-23
+28
Atsakyti
...
buvo info kad Durantas pažadėjo Westbrookui vasarą kai sprendėsi viskas kad liks Oklahomoje, tai jeigu taip iš tiesų, tai čia ne komunikacijos trūkumas, o vadinti reiktų blogiau šitą situaciją...
2017-02-23
+6
Atsakyti
Jurgis
Tame pačiame pokalbyje atrodo, kad Kenny Smithas pasakė, kodėl jo nuomone tai skirtingos situacijos. Shaqas persikėlė į Lakers dėl pinigų. Jam ten pasiūlė daug. O KD paliko Russą dėl to, kad ”su tavim aš nieko nelaimėsiu”. Vienžo Russelui tai buvo ne tik išsiskyrimas su draugu, bet ir įžeidimas. Shaqas Penny paliko ne todėl, kad manė negalintis su juo nieko laimėti, bet dėl pinigų. Tuo tarpu KD Russą paliko būtent dėl pirmos priežasties. Ir RW daug skaudžiau, ir jis nuolat piktai sakys savo geru žaidimu: ką, aš tau per prastas žaidėjas, KD?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-02-23
+2
Atsakyti
Anonimas
zk zalias sudas:DD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-02-23
Atsakyti
To Expert
SUAUK MAŽVAIKI........
2017-02-23
+3
Atsakyti
Expert
Zalgirs yra zalia kurva
2017-02-23
+1
Atsakyti
Expert
Zalgirs yra zalia kurva
2017-02-23
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.