Šansą debiutuoti Eurolygoje turėjęs Low išsigando Kurtinaičio reiklumo

2017-02-23 12:24

Po praėjusio sezono Pasvalio „Pieno žvaigždžių” komandoje Derrickas Low sulaukė Stepono Babrausko skambučio, kuris paskatino amerikietį sugrįžti į vos 7 tūkstančius gyventojų turintį miestelį. Legionierius sako, kad Lietuvoje jaučiasi apsipratęs.

„Pasvalys gerokai skiriasi nuo Havajų. Bet niekada negali žinoti, kaip klostysis įvykiai, todėl turi prisitaikyti prie įvairių sąlygų”, – pasakoja iš Havajų kilęs krepšininkas.

Prieš atvykdamas į Pasvalį gynėjas metus praleido be krepšinio. Pasak Low, taip atsitiko todėl, kad jį slėgė namų ilgesys. „Amerikiečiams praleisti 10 mėnesių užsienyje – sunku. Ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai”, – atvirauja sportininkas.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
20,8
Pataiko: 20,8
Taiklumas: 53,6%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 13
Daugiausia pataiko: Derrick Low

Kol kas aukščiausias Low karjeros taškas – rungtyniavimas Europos taurės turnyre. Įžaidėjas turėjo galimybę debiutuoti Eurolygoje 2009 metais su Vilniaus „Lietuvos ryto” apranga, tačiau pabūgo griežtos rankos šalininko Rimo Kurtinaičio.

Krepšininkas atskleidė, kad vilniečiai jam siūlė sutartį po sezono „Šiauliuose”. „Aš pasakiau ne. Manau, kad Kurtinaitis yra labai geras treneris, bet jis išgąsdino mane savo griežtumu”, – pasakoja Low.

Krepšininkas neslepia, kad gailisi dėl tokio sprendimo, tačiau tikisi, kad Eurolygoje pažaisti dar spės.

Visas interviu su Low – vaizdo reportaže.



Komentarai:

...
kurtinaitis tai kaip kurtinaitis, bet jei jo grieztumo bijojo tai ka tada reiketu apie pacesa sneketi kur nei vienas zaidejas apie ji geru zodziu neatsiliepia ir kuris savo neismanyma krepsinyje bando kompensuoti zaidejams smegenis is oro pisdamas. nuo tokio low begtu kaip velnias nuo kryziaus nors ir nba siulytu zaisti.
2017-02-23
+1
Atsakyti
djgaffer
Low tikrai geros širdies,atviras,nuoširdus žmogus ir geras žaidėjas.Bet tas pasakymas,kad išsigando trenerio,duoda jam minusą.Jei nori siekti aukščiausių tikslų,nesvarbu,kas pasitaikys tavo kelyje.Dabar jau gailisi aišku.
2017-02-23
-3
Atsakyti
Einikis
nenorejo buti alhoholikas
2017-02-23
-1
Atsakyti
Anonimas
Su tokia gynyba gal tegul nebesvaigsta apie eurolyga :D
2017-02-23
Atsakyti
Anonimas
Tipinis amerikietis,negali karjeros padaryt virs 10metu ir iseiti poilsio....

Manau butu padares 5sezonus gerus ir butu galejas,ilsetis savo amerikoj o dabar kankinasi del savo bukumo
2017-02-23
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.