M.Finley pirmąkart bus atlikta operacija

2005-06-02 15:59
Nuotr.:

Dalaso "Mavericks" gynėjui Michaelui Finley penktadienį bus atlikta dešiniosios kulkšnies operacija. Dešimt sezonų NBA rungtyniaujantis krepšininkas po skalpeliu guls pirmąkart karjeroje.

Po operacijos krepšininko reabilitacija truks nuo keturių iki šešių savaičių.

32 metų krepšininkas traumą patyrė dar lapkritį, tačiau gruodį sugrįžo į rikiuotę. Nuo to laiko jis rungtyniavo su skilusiu kaulu.

Šio sezono krepšininko rezultatai – vid. 15,7 taško per rungtynes yra patys žemiausi, vilkint "Mavericks" uniformą. Prie Dalaso komandos jis prisijungė 1996 metų gruodį, kai buvo iškeistas iš Fynikso "Suns" ekipos.

Per pirmuosius šešis sezonus stipriausioje krepšinio lygoje M.Finley nepraleido nė vienerių rungtynių, tuo tarpu per paskutinius keturis dėl traumų jis nerungtyniavo net 54 mačuose.

"Geležinis žmogus pagaliau gulasi po skalpeliu", – reziumavo "Mavericks" krepšinio operacijų prezidentas ir Lietuvos rinktinės treneris Donnie Nelsonas.



Komentarai:

Yra ir daugiau tokia pasisventusiu. Pvz, pries kelis metus Benas Wallace Orlande didziaja sali sezono zaide su skilusiu kaulu kojoje; gydytojai jam buvo pasake, kad trauma zaidziant nepaastres, bet skausma teko kenteti.
2005-06-02
+2
Atsakyti
Balzebubaz neveltui Nelsonas sake "Geležinis žmogus pagaliau gulasi po skalpeliu"
2005-06-02
-2
Atsakyti
Kietas vyras tas Finley :)) Su tokia koja zhajst tj nedaug kas galetu :)
2005-06-02
-1
Atsakyti
ble geras jis zaidejas mano vienas is megstamiausiu ! Finley VARYK!
2005-06-02
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.