Abrinesas apie debiutą starto penkete: „Tai pasakosiu savo sūnui“

2017-02-25 09:51
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Debiutinį sezoną NBA pirmenybėse žaidžiantis Alexas Abrinesas praėjusią naktį sulaukė ypatingo Oklahomos „Thunder“ trenerio Billy Donovano dėmesio – ispanas pirmą kartą karjeroje rungtynes pradėjo startiniame penkete.

Abrinesas stojo į nugaros skausmus kenčiančio Victoro Oladipo vietą. Po rungtynių Abrinesas JAV žurnalistams atviravo, kad jam toks trenerio pasitikėjimas reiškia labai daug.

„Aš buvau labai susijaudinęs, tikrai šiek tiek nervinausi, juk tai mano pirmieji metai NBA. Jausmas, kuomet eini į starto penketą ir prieš rungtynes išgirsti savo pavardę yra tikrai nuostabus, niekas iš manęs negali to atimti. Pasakosiu savo sūnui, kad buvau ten. Buvau startiniame penkete su Westbrooku ir kitais vyrukais“, – sakė Abrinesas.

Alejandro Abrines

Alejandro  Abrines
Alejandro  Abrines
MIN: 14.31
PTS: 5.68 (47.84%)
REB: 1.11
AS: 0.49
ST: 0.45
BS: 0.11
TO: 0.49
GM: 47

Ispanas Donovano pasitikėjimą pateisino. Jis per 29 minutes pelnė 19 taškų (2/2 dvit., 5/11 trit.), atkovojo 2 kamuolius ir 5 kartus prasižengė. Taip Abrinesas sužaidė sėkmingiausias sezono rungtynes. Maža to, jis pakartojo ir ilgiausių savo rungtynių rekordą. Rekordines 29 minutes jis gruodžio mėnesį sužaidė ir mače su Naujojo Orleano „Pelicans“.

„Šiandien jis atliko gerą darbą. Jis gerai kūrė erdvę kitiems vyrukams ir pats puikiai atakavo krepšį. Alexas taip pat patikimai apsigynė“, – ispano žaidimą vertino didžiausia „Thunder“ žvaigždė Russellas Westbrookas, kuris pats asistavo dviems iš penkių Abrineso tritaškių.

Šį sezoną Abrinesas aikštelėje vidutiniškai praleidžia po 13,8 minutės ir per jas pelno po 5,7 taško, atkovoja po 1,1 kamuolio ir renka po 2,9 naudingumo balo.



Komentarai:

da,m
damn
2017-02-25
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.