Vasario 27-osios NBA pulsas: Los Andželo monstras bei tragiškai baudas metęs Drummondas

2017-02-27 10:17

Istorinis Anthony Daviso kėlinys, trenerio potencialo turintis Kyle'as Lowry, monstriškai žaidęs Blake'as Griffinas, eilinis Russello Westbrooko trigubas dublis – tai ir dar daugiau – vasario 27-osios NBA pulse.

  • Nuotraukas iš praėjusios nakties NBA rungtynių rasite fotogalerijoje.

Vasario 27-osios NBA pulsas

ĮKAITUSI ATMOSFERA. Rungtynių tarp Milvoko „Bucks“ ir Fynikso „Suns“ atmosfera pirmoje susitikimo dalyje buvo kaip reikiant įkaitusi. Arbitrai už perdėtas emocijas abi komandas nubaudė 5-omis techninėmis pražangomis. Teisėjų nemalonę užsitraukė Giannis Antetokounmpo, Jasonas Kiddas, Ericas Bledsoe, Devinas Bookeris bei Khrisas Middletonas.

NĖ KARTO. „Nuggets“ yra ypatingai nuo gero puolimo priklausanti komanda. Denverio ekipa šį sezoną pralaimėjo visus 12 susitikimų, kuomet nesugebėjo pasiekti 100 taškų ribos.

Gary Harriso dėjimas:

GYNYBA. „Jazz“ varžovams per pirmąją susitikimo pusę leido įmesti tik 39 taškus, tai buvo prasčiausia „Wizards“ pusė šiame sezone. Vašingtono krepšininkai pelnė 92 taškus ir nutraukė 23-ųjų rungtynių seriją, kuomet ekipai buvo pelnyti bent 100 taškų. Svečiai iš Jutos šiame susitikime dominavo po krepšiais, atkovojo 52 kamuolius, kuomėt varžovai nusiėmė tik 27. „Jazz“ blokavo 11 varžovų metimų ir pakartojo geriausią sezono rezultatą.

TRENERIO POTENCIALAS. Kyle'as Lowry dėl riešo traumos praleido antrąsias rungtynes paeiliui, tačiau krepšininkas rungtynių metu labai padėjo trenerių štabui.

„Manau, kad tai nuostabu. Dauguma traumuotų vyrukų eina į suolelio galą ir valgo popkornus, o Kyle'as į tai žiūri labai rimtai. Mes pridėsime jį prie trenerių štabo darbo užmokesčio sąrašo“, – auklėtinį gyrė Dwane'as Casey.

IŠSIDERINĘS TAIKIKLIS. „Pistons“ krepšininkai tiesiog tragiškai atakavo nuo baudų metimo linijos. Detroito ekipa pataikė tik 16 baudos metimų iš 35, o prie to labiausiai prisidėjo Andre Drummondas, kuris pataikė tik 1 baudą iš 11 mėginimų.

„Akivaizdu, kad baudų metimai yra pagrindinė mūsų problema. Tačiau tai yra visų atsakomybė. Jei neskaičiuotume pramestų Drummondo baudų, vis tiek turėtume 62,5 procentų taiklumą ir tai nėra gerai“, – sakė Stanas van Gundy.

PAGERBĖ. Per ilgąją rungtynių pertrauką Detroito „Pistons“ klubas pagerbė legendinį ekipos krepšininką Richardą Hamiltoną ir iškėlė jo 32-uojų numeriu pažymėtus marškinėlius į arenos palubes. Detroito ekipai Hamiltonas atstovavo 9 sezonus, o 2004-aisiais tapo NBA čempionu.

SERIJA. 175 cm ūgio Isaiah Thomasas jau 43-ame susitikime iš eilės pelno bent 20 taškų. Tai ilgiausia tokia serija Bostono klubo istorijoje. 

REKORDAS. Anthony Davisas per pirmąjį mačo kėlinį pelnė 24 taškus ir pasiekė klubo rekordą. Joks kitas Naujojo Orleano krepšininkas ekipos istorijoje nėra pelnęs tiek daug taškų per vieną kėlinį.

DAR VIENAS. Nesibaigiantys Russello Westbrooko trigubi dubliai tampa rutina. Gynėjas šiąnakt pelnė 41 tašką, atliko 11 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo 11 kamuolių. Tai buvo 29-asis šį sezoną bei 66-asis karjeros trigubas dublis. Westbrookas sužaidė rezultatyviausią ketvirtąjį kėlinį savo karjeroje pelnydamas 21 tašką.

PAVYZDYS. Chrisas Paulas rungtynėse su Šarlotės „Hornets“ ekipa parodė tobulo įžaidėjo pavyzdį. Gynėjas atliko 17 rezultatyvių perdavimo bei nepadarė nė vienos klaidos. Krepšininkas pridėjo 15 taškų bei 9 atkovotus kamuolius.

MONSTRAS. Blake'as Griffinas pelnė 43 taškus, atkovojo 10 kamuolių bei atvedė „Clippers“ ekipą į pergalę per pratęsimą. Krepšininkas sužaidė rezultatyviausią sezono mačą.

„Jis yra monstras. Griffinas turi puikius įgūdžius ir yra labai protingas. Jis – tobulas krepšininkas“, – komplimentų negailėjo „Hornets“ strategas Steve'as Cliffordas.

  • Daugiau naujienų apie NBA rasite paspaudę čia.
  • NBA statistinius lyderius rasite paspaudę čia.

Visi praėjusios nakties rezultatai: 

Pirmadienis, Vasario 27 d.
Los Angeles Clippers Charlotte Hornets 124-121 stat »
Oklahoma Thunder New Orleans Pelicans 118-110 stat »
Detroit Pistons Boston Celtics 98-104 stat »
Toronto Raptors Portland Trail Blazers 112-106 stat »
Washington Wizards Utah Jazz 92-102 stat »
Denver Nuggets Memphis Grizzlies 98-105 stat »
Sekmadienis, Vasario 26 d.
Milwaukee Bucks Phoenix Suns 100-96 stat »
Los Angeles Lakers San Antonio Spurs 98-119 stat »


Dienos rekordai:

Naudingumas
Blake'as Griffinas (38)
Taškai

Blake'as Griffinas (43)

Atkovoti 
kamuoliai

Rudy Gobertas (20)

Rezultatyvūs 
perdavimai
 
Chrisas Paulas (17)
Perimti 
kamuoliai

Tony Allenas (5)

Blokai
 

Derrickas Favorsas, Rudy Gobertas (po 4)

Tritaškiai

Nicolas Batumas (8)

 

Gražiausių epizodų dešimtukas:

Dienos akimirka: 

Richardo Hamiltono pagerbimo ceremonija
Richardo Hamiltono pagerbimo ceremonija
Nuotr. USA Today Sports - Scanpix

Artėjančios nakties tvarkaraštis:

New York Knicks Toronto Raptors 02:00
Philadelphia 76ers Golden State Warriors 02:00
Cleveland Cavaliers Milwaukee Bucks 02:00
Boston Celtics Atlanta Hawks 02:30
Dallas Mavericks Miami Heat 03:30
Houston Rockets Indiana Pacers 04:30
Sacramento Kings Minnesota Timberwolves 05:30


Komentarai:

:D
Iskelia marskinelius i palubes pagerbimo ceremonija :D O visi sedi kaip per laidotuves juodai apsirengia ir verkia :D
2017-02-27
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.