Į aikštę grįžęs Serkevičius pripažino galvojęs apie karjeros pabaigą

2017-03-07 15:36
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

Ernestui Serkevičiui šio Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezono startas buvo labai kartus, nes vos jam prasidėjus, gynėjas patyrė traumą ir ilgam iškrito iš rikiuotės.

Tik dabar Šakių „Vyčio“ komandos krepšininkas po truputį grįžta į žaidybinį ritmą, tačiau tą daro užtikrintai ir stebinančiai gerai.

Nors dabar Serkevičius atrodo geriau nei buvo galima tikėtis, gynėjas atskleidė, kad dar neseniai galvojo apskritai baigti krepšininko karjerą.

Ernestas Serkevičius

Ernestas  Serkevičius
Komanda: Šakių Vytis
Pozicija: SG
Amžius: 21
Ūgis: 183 cm
Svoris: 82 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

„Galvojau: kiek galima save žaloti? Po traumų buvo sunku vėl stotis ant kojų, bet susidėliojau mintis, iš naujo viską apgalvojau ir supratau, kad noriu toliau siekti svajonės.

Buvo sunku sėdėti ant suolo ir negalėti padėti komandai. Atrodo, atsistotum ir viską padarytum. Bet toks jau krepšininko gyvenimas.

Šįkart atsigavimas nebuvo toks ilgas, kokio prireikdavo anksčiau. Užplūdo puikios emocijos, kai grįžau, nes visa salė ėmė šaukti, mane palaikė. Dėl to ir norisi žaisti, tai – nepakartojama“, – sakė Serkevičius.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.