Heurtelis apie galimą persikėlimą į NBA: „Ten norėčiau žaisti mažiausiai 10-15 minučių“

2017-03-10 19:58
Nuotr.:

Artėjančią vasarą Thomas Heurtelis taps laisvuoju agentu ir vis garsiau pasigirsta kalbos, kad prancūzas gali praverti Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) duris.

Visgi 27 metų 189 cm ūgio įžaidėjas turi savo pageidavimų ir bet kokiomis sąlygomis į pajėgiausią planetos lygą nesikeltų.

„Jeigu sulauksiu pasiūlymo žaisti NBA, aš jį rimtai svarstysiu. NBA yra mano vaikystės svajonė. Aš ten kelčiausi jeigu galėčiau žaisti bent po 10-15 minučių. Aš išklausysiu man patektus pasiūlymus ir tuomet priimsiu sprendimą“, – mintimis dalijosi Heurtelis.

Vienas Stambulo „Anadolu Efes“ lyderių dabar labiau nei apie NBA mąsto apie artėjantį Europos krepšinio čempionatą. Atletas tikisi, kad Prancūzijos rinktinei padės visi pajėgiausi krepšininkai.

„Tikiuosi, kad surinksime stipriausią sudėtį. Būtų smagu laimėti medalius Turkijoje. Nando De Colo bus mūsų rinktinės lyderis“, – apie artėjančią vasarą pasakojo Heurtelis.

Šį sezoną Heurtelis Eurolygoje vidutiniškai pelno po 13,8 taško, atkovoja po 1,8 kamuolio ir atlieka po 6,1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.



Komentarai:

Francai
Ateityke FR eis po USA ir dulkins visus serbus kroatus lietuvius ir ispanus( ten irgi liudna karta auga) krc visiem pzda.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-10
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.