Mačas Prienuose baigėsi „Žalgirio“ sirgalių konfliktu su vietos apsauga

Vilius Stalgaitis
„BasketNews.lt“
2017-03-12 19:15

Kauno „Žalgirio“ ir Prienų-Birštono „Vytauto“ rungtynės Prienuose baigėsi svečių komandos sirgalių konfliktu – tiksint paskutinėms mačo sekundėms, „Žalgirio“ sirgaliai susistumdė su vietos apsauga.

Konfliktas kilo galimai dėl to, kad ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai pamėgino uždegti vadinamuosius „fajerius“, tačiau arenos apsaugos darbuotojai į tai sureagavo žaibiškai ir aistruoliams to padaryti neleido.

Tuomet prie tribūnos kilo susistumdymas, dėl ko kliuvo ir šalia sėdėjusiems žurnalistams, ir arenos įrangai, kadangi nukrito ne tik reklaminė LED juosta, bet ir LKL priklausanti viena iš Skubaus pakartojimo peržiūros sistemos (SPS) kamerų, kuri atsidūrė aistruoliams po kojomis.

Foto galerija

Renaldo Seibučio reidas
Leo Westermannas
Šarūnas Jasikevičius
Edgaras Ulanovas
Artūras Milaknis veržiasi pro Tomą Delininkaitį

Netrukus apsaugos darbuotojams į pagalbą atskubėjo ir policijos pareigūnai. Aistroms kiek nurimus, keletas „Žalgirio“ sirgalių pribėgo prie pat aikštelės ir šūksniais pasveikino žalgiriečius su pergale. Aikštės viduryje stovėję krepšininkai visą šį konfliktą stebėjo.

„Žalgiris“ iš Prienų grįžta su pergale – 81:70.



Komentarai:

Ko tyli ZK fanai a? Kai ryto fanai ta pati padare Prienuose, tai buvo kazkas labai blogo, bet kai ZK fanai tai padaro, tyla. Ryto fanus nuo apsauginiu gyne Stepas, o ZK zaidejai tik stebejo. Stepas tikras rytietis, o dabartiniai ZK krepsininkai pinigu vergai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-13
-3
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.