Traumą patyręs Kulvietis į rikiuotę tikisi grįžti LKL atkrintamosiose

Vilius Stalgaitis
„BasketNews.lt“
2017-03-13 14:18
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Dėl ketvirtosios pozicijos „Tete-a-Tete Casino-LKL“ pirmenybių reguliariajame sezone kovojanti Prienų-Birštono „Vytauto“ ekipa šį sezoną dėl traumų buvo praradusi jau ne vieną svabų žaidėją, o dabar iš rikiuotės iškrito ir vienas komandos lyderių Saulius Kulvietis.

Žaidėjas tinklalapiui „BasketNews.lt“ patikino, kad rungtynėse su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda jis patyrė blauzdikaulio traumą. Kaulas nėra lūžęs, tačiau jo skilimui sugyti gali prireikti mažiausiai mėnesio.

Kulvietis atskleidė, kad tokios traumos gydymas gali užtrukti net ir du mėnesius, o tai gali reikšti jo sezono pabaigą. Vis tik 26-erių metų krepšininkas tikisi, grįžti per trumpesnį laiką.

Saulius Kulvietis

Saulius  Kulvietis
Saulius  Kulvietis
MIN: 28.3
PTS: 11.83 (49.83%)
REB: 4.42
AS: 2.79
ST: 0.88
BS: 0.79
TO: 1.58
GM: 24

„Daktarai sakė, kad gydymas gali trukti iki dviejų mėnesių, tačiau stengsiuosi sugrįžti anksčiau, maždaug balandžio mėnesiui. Sunku tiksliai pasakyti, priklauso ir nuo komandos rezultatų, kiek toli eisime. Norėtųsi sugrįžti kuo anksčiau, iki svarbiausių kovų norisi įgauti sportinę formą. 

Neaišku, kaip komandai seksis ketvirtfinalyje. Man norisi būti jau ten, o jei komandai pasiseks, gal sugrįšiu tik į pusfinalį. Kol kas sunku pasakyti. Tikrai mėginsiu sugrįžti kuo anksčiau, tačiau kol kas neaišku“, – pasakojo Kulvietis.

Nesėkmingu puolėjui tapo kovo 3-iosios mačas su „Pieno žvaigždėmis“, kai aikštelėje jis spėjo prabūti tik 12 minučių. Vis tik nelemtas epizodas reiškė tai, kad „Vytautas“ be Kulviečio dėl svarbių pozicijų kovos ne tik LKL reguliariajame sezone, bet ir „Triobet BBL“ pusfinalyje.

„Tose rungtynėse aš tiesiog griuvau ant kamuolio ir kažkas pokštelėjo. Bandžiau žaisti, šiek tiek prasitempiau, bet pamačiau, kad jau nieko gero. Paprasta situacija, jokio kontakto. Tiesiog ėmiau kamuolį ir parkritau“, – apmaudžią situaciją prisiminė Kulvietis.

Šį sezoną krepšininkas LKL pirmenybėse vidutiniškai renka po 11,8 taško, atkovoja po 4,4 kamuolio ir atlieka po 2,8 rezultatyvaus perdavimo. Kulvietis buvo pripažintas naudingiausiu vasario mėnesio LKL žaidėju, o sekmadienį atsiimti šį titulą jis atėjo su kojos įtvaru ir ramentu.



Komentarai:

Valdas
Pas juos nepirmi metai,kai traumos kamuoja ir lošia 8-9

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-13
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.