„Žalgirio“ krepšininkų įvertinimai: pavyzdinės Jankūno rungtynės

Rytis Vyšniauskas
„BasketNews.lt“
2017-03-18 08:28

Kauno „Žalgiris“ penktadienį Kazanėje 82:80 patiesė vietos UNIKS ir iškovojo 12-ąją pergalę per 26 rungtynes. Tinklalapis „BasketNews.lt“ kartu su „CBet.lt“ pateikia „Žalgirio“ krepšininkų įvertinimus rungtynėse su rusais.  

 

Žaidėjas

Pažymys

 Statistika

Kevinas Pangosas

3

14 MIN |0 PTS |0 RBS |2 AST |0/1 FG

Kevinas Pangosas šiose rungtynėse buvo beveik nepastebimas. Kanadietis beveik nesiėmė iniciatyvos ir neatsitiktinai Šarūnas Jasikevičius labiau pasitikėjo Luku Lekavičiumi.

Lukas Lekavičius

8

26 MIN |10 PTS |2 RBS |5 AST |4/7 FG

Lukas Lekavičius labai solidžiai vadovavo komandai. Įžaidėjas puikiai dirbo ir gynyboje. Įstrigo epizodas, kai likęs prieš Keithą Langfordą žalgirietis sugebėjo apsiginti. Puolime Lekavičius pakankamai gerai ir užtikrintai vadovavo komandai ir priimdavo teisingus sprendimus.

Paulius Valinskas

-

1 MIN |2 PTS | 1/1 FG

Paulius Valinskas į aikštę žengė drąsiai ir trenerio lūkesčius pateisino. Vis tik gynėjas sužaidė vos minutę ir jo pasirodymą pažymiu įvertinti būtų neteisinga.

Leo Westermannas

8

25 MIN |12 PTS |3 AST |2 RBS |5/9 FG

Prancūzas du kėlinius buvo blankus, tačiau antroje rungtynių pusėje Leo Westermannas tapo tikru herojumi. Įžaidėjo tritaškis ketvirtajame kėlinyje buvo esminis. Westermannas įrodė, kad turi didelį pasitikėjimą savimi.

Renaldas Seibutis

7

13 MIN |3 PTS |1 STL |1/3 FG

Renaldo Seibučio pagrindinė užduotis buvo darbas gynyboje. Patyręs žaidėjas tvarkėsi gan neblogai, nors ir neišvengė klaidų. Galiausiai jo pataikytas tritaškis irgi tapo rimta paspirtimi.

Brockas Motumas

8

22 MIN |10 PTS |2 RBS |1 AST |3/4 FG

Svarbiausias Brocko Motumo indėlis buvo pataikyti tritaškiai. Kai tik UNIKS bandydavo atitrūkti, australas iššaudavo iš toli.

Paulius Jankūnas

10

26 MIN |21 PTS |7 RBS |3 AST | 6/11 FG

Rungtynių MVP Paulius Jankūnas nepaliko jokių šansų varžovų sunkiesiems kraštams. „Žalgirio“ kapitonas sužaidė pavyzdines rungtynes, puolime siųsdamas kamuolį į krepšį tiek iš kelių metrų atstumo, tiek iš po krepšio. 20 taškų ribą jis pasiekė šeštą kartą šį sezoną.

Artūras Milaknis

3

17 MIN |2 PTS |0/4 FG

Galbūt Artūras Milaknis perdegė žaisdamas prieš savo buvusią komandą. „Žalgirio“ snaiperiui nepavyko iššauti puolime, nors treneris parodė pasitikėjimą ir išleido Milaknį į starto penketą.

Augusto Lima

7

17 MIN |9 PTS |3 RBS |4/5 FG

Augusto Lima labai gerai startavo puolime, tačiau ne viskas jam pavyko gynyboje. Brazilą pavyko išnaudoti žaidžiant pikenrolą ir tai labai padėjo kauniečiams puolant.

Antanas Kavaliauskas

7

12 MIN |10 PTS |3 RBS |4/7 FG

Atrodo, kad Antanui Kavaliauskui UNIKS yra palankus varžovas. Žalgirio vidurio puolėjas pasinaudojo savo minutėmis aikštelėje ir sužaidė labai naudingai.

Edgaras Ulanovas

5

26 MIN |2 PTS |6 RBS |0/3 FG

Nepaisant gero žaidimo gynyboje, Edgaras Ulanovas šį kartą per daug klydo puolant. Puolėjas nepataikė savo metimų ir atliko keletą netikslių perdavimų. Nepasiteisino taktika maitinti Ulanovą kamuoliais ketvirtajame kėlinyje, tačiau žalgirietis tikrai sunkiai dirbo gindamasis ir tai atperka klaidas, padarytas puolime.

Vaizdo reportažas:



Komentarai:

Anonimas
Seibutis daugiau taškų

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-18
+4
Atsakyti
In_your_face– Svarbiausia, ką pasiekė „Žalgiris“ – jis dabar konkurencingas. Man tai yra pats svarbiausias faktas. Šiandien „Žalgiris“ žaidžia su „Barcelona“ ar CSKA ir niekas iki pabaigos nežino, kas bus nugalėtojas. Gali pralaimėti, bet kaunasi iki pabaigos. Kaip atsispirti nuo to, kas jau pasiekta, ir žengti kitus žingsnius? Tai – „Žalgirio“ svarbiausia užduotis. Man ne taip svarbu, ar „Žalgiris“ pasieks ketvirtfinalį, ar ne. Svarbiau, kad klubas yra konkurencingas, kad į Kauną atvažiavę grandai bijo. Tai yra svarbiausia.Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/24sek/naujiena/lietu...


Kazlauskas teisingai pastebejo kad svarbiausia islaikyti komandos pagrindinius lietuvius, kurie yra visos komandos pagrindas. Taip daro Cask su rusais, Real - su savo ispanais, Zvezda laikosi isikibusi savo isaugintu serbu ir tokios komandos todel ir laimi. Vainausko komjaunimo laikrascio siuksle kiekviena sezona pakeicia daugiau nei puse komandos ir eiliniame sezone ciulpia visiems. Zvengsiu vasara kai komandoje beliks tik jomantas su giedraiciu nes gudaitis su galiumi garantuotai begs is sitos komandos kuo toliau.
2017-03-18
-4
Atsakyti
Anonimas
Arturiukas jau suprato kad eilini sezona yra garantuota pizda jo mirstanciai lavonu klounadai, kuri eilini sezona liks be jokiu titulu prie tuscios suduzusios geldos, bet jokiu Garasto ar Mindaugo tauriu, be eurocup bei lkl aukso ziedu, todel jam dabar beliko dziaugtis kad tik Zalgiris pralaimetu Eurolygoje. Jo lavoninio raudono skuduro niekas Lietuvoje nepalaiko, Vilniuje visiems px, arena pustuste, o i Zalgirio rungtynes plusta zmones is visos Lietuvos.
2017-03-18
+2
Atsakyti
Vargsas arturiukas. Tiek siemet prognozavo, skaiciavo, kliedejo apie auksto lygio PG, paskui PF, spango kad jo raudona meslo kruva specialiai pralosia Montakit nes nori geresnes grupes, paskui kaip grupeje buvo zopa pradejo kliedeti kad jo sudrytis gavo stipriausia grupe. Kaip raudonskuduriniai pradejo pralaimineti visiems is eiles tai prasidejo atmazai kad pralosta buvo nes neva slifuojami deriniai, taupomi lyderiai nors lyderiai ardesi is paskutiniuju ir taip vienos pralostos rungtynes po kitu. Pagaliau debiliuko nervai neislaike ir jis pradejo spangti ne Kurtis daro is raudono skuduro chimkiu lygio puolima su 24 kontratakomis ir zalfaniai sezono gale verks:D Paziuresim kokie atmazai bus pas idiota uz poros menesiu nes Zalgiris po tokios eurolygos ramiai valysim kojas i raudona kibirine siuksle. Neveltui jau ir taip si sezona tris kartus jau nusivale.
2017-03-18
-5
Atsakyti
arturas97Man tai juokingi zalfaniai kurie galvoja kad zali pateks i top8 tas butu visiskai neparanku kitoms LT komandoms nes kazkiek kels zaliu biudzeta tad visi laikom spygos kad zaliu ten butu.Darasufskos tvarkarastis tikras saldainiukas+bendras santytkis darasufakos naudai nes su su zal zal lygiai.Go Go darasufaka o zalfaniai neabejotinai eiline pliucha gaus ir kaip visada liks prie suskilusios geldos :D jei efes laimes didesniu skirtumu nei oralose zalius tai jie uzbaigs zalgirio agonija eurolygoje--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Man tai juokingi tavo spangimai kiekviena rudeni kai prognozuoji savo dvesianciam klubeliui fantastiska sezona, o kaip visada gaunasi pliuchu pliucha.

Kaip pavadintum savo apgailetinos komandos paskutinius sezonus? Kiekviena sezona ardotes, o sezono pabaigoje sedi apsipliuchine ir dar prie suskilusios bronzines geldos kai Zalgiris pastoviai ima auksa.
2017-03-18
-5
Atsakyti
arturas97Man tai juokingi zalfaniai kurie galvoja kad zali pateks i top8 tas butu visiskai neparanku kitoms LT komandoms nes kazkiek kels zaliu biudzeta tad visi laikom spygos kad zaliu ten butu.Darasufskos tvarkarastis tikras saldainiukas+bendras santytkis darasufakos naudai nes su su zal zal lygiai.Go Go darasufaka o zalfaniai neabejotinai eiline pliucha gaus ir kaip visada liks prie suskilusios geldos :D jei efes laimes didesniu skirtumu nei oralose zalius tai jie uzbaigs zalgirio agonija eurolygoje--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Priedurni, Zalgiris negali gauti pliuchos nes jiems sitas sezonas ir taip yra fantastiskas ko nepasakysi apie tavo raudona dveseliena apie kuria tu spangsti kiekviena sezona ir kaip visada stabiliai apsisiki nes jau pralaimejote viska ka tik imanoma.
2017-03-18
-4
Atsakyti
Man tai juokingi zalfaniai kurie galvoja kad zali pateks i top8 tas butu visiskai neparanku kitoms LT komandoms nes kazkiek kels zaliu biudzeta tad visi laikom spygos kad zaliu ten butu.Darasufskos tvarkarastis tikras saldainiukas+bendras santytkis darasufakos naudai nes su su zal zal lygiai.

Go Go darasufaka o zalfaniai neabejotinai eiline pliucha gaus ir kaip visada liks prie suskilusios geldos :D jei efes laimes didesniu skirtumu nei oralose zalius tai jie uzbaigs zalgirio agonija eurolygoje

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-18
+3
Atsakyti
– Svarbiausia, ką pasiekė „Žalgiris“ – jis dabar konkurencingas. Man tai yra pats svarbiausias faktas. Šiandien „Žalgiris“ žaidžia su „Barcelona“ ar CSKA ir niekas iki pabaigos nežino, kas bus nugalėtojas. Gali pralaimėti, bet kaunasi iki pabaigos. Kaip atsispirti nuo to, kas jau pasiekta, ir žengti kitus žingsnius? Tai – „Žalgirio“ svarbiausia užduotis. Man ne taip svarbu, ar „Žalgiris“ pasieks ketvirtfinalį, ar ne. Svarbiau, kad klubas yra konkurencingas, kad į Kauną atvažiavę grandai bijo. Tai yra svarbiausia.

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/24sek/naujiena/lietu...
2017-03-18
+1
Atsakyti
Jankunas yra tikras kapitonas. Pas ji vien lkl ziedu yra dvigubai daugiau nei pas raudona vainausku dveseliena per visa jos apgailetina istorija. O dabar palyginkit Janki su kokiu jomantu ar logano, kuris kelis menesius pabuvo kapitonu ir dingo verkdamas. Viena komanda yra tarp eurolygos 10ies geriausiu, o kita - eilini sezona sedi mesle iki pat ausu. Neveltui sakoma kad koks kapitonas tai tokia ir komanda.
2017-03-18
+19
Atsakyti
:D
Rytfaniai kai reiskiasi, neveltui skerslenkiai, net parasyt taisyklingai zodziu nemoka, nesuprasi ka ten kliedi.
2017-03-18
+1
Atsakyti
bliamba, Ule visa gala sukniso ir jam 5???
2017-03-18
-1
Atsakyti
djgaffer
Pangosui vakar nekaip rungtynės susiklostė.Sezonas jau į galą eina ir turėtų žaisti stabiliau,bet vistiek būna tuščių rungtynių.
2017-03-18
+6
Atsakyti
AnonimasZenitas is kaip ten zalgirio fanai sako kibiro jo butu sutraiske zalgeri kaip ir hapoelis. Neko coa ispudingo nerodo zalgeris tesiok te kur dauk uzdirba neko gero nerodo kitosia klubose je losia kat pinigu uzsidiept ir viskas--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Px.Px. Jankunas ir px. tas Zalgeris.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


laikrastiniu gaidziu agonija :D pasvalys jus isgaidins, vainauskiniai :D
2017-03-18
+3
Atsakyti
Marius
Ryti, statiskoj klaidu nemazai...Pvz seibucio 4taskai vakar buvo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-18
-2
Atsakyti
delfi krepsinis.lt
Ceponis zalgirio medaus statineje ir keletas saukstu deguto

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-18
+4
Atsakyti
Va man irgi Seibutis jau kelinta karta kliuna... Matyt cia Renaldas reitinga sudarineja :) Visa sezona nesamones daro, o zemiausias reitingas kuri maciau, berods 5 buvo... O taip tai pastoviai 6-7...
2017-03-18
-4
Atsakyti
tomas16
Ŕyti tu gal seibucio gerbejas ar ka ??? Pagal tavo bendra visu rungtyniu vidurki seibutis praktiskai vienas geriausiu.. nors nesugeba nei pulti nei gintis , o po kiekvienu rungtyniu 6 arba 7 balai. Nesamone.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-18
-3
Atsakyti
pazanga
Rodo rodo harakteri saltakraujiskuma kova iki galo stiprybe kiekvienas savo indeli atnesa pergalei

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-18
-1
Atsakyti
jankunas
Zalgirio ramstis MVP jankunas vienas geriausiu zaidejas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-18
-7
Atsakyti
Anonimas
Zenitas is kaip ten zalgirio fanai sako kibiro jo butu sutraiske zalgeri kaip ir hapoelis. Neko coa ispudingo nerodo zalgeris tesiok te kur dauk uzdirba neko gero nerodo kitosia klubose je losia kat pinigu uzsidiept ir viskas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-18
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 23

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.