Puiki naujo etapo pradžia: Brandonas Roy laimėjo prestižinį trenerių apdovanojimą

2017-03-20 21:12
Nuotr.: Twitter
Nuotr. Twitter

Buvęs NBA krepšininkas Brandonas Roy laimėjo krepšinio išradėjo Jameso Naismitho vardo apdovanojimą, skiriamą geriausiam JAV vidurinių mokyklų metų treneriui.

Roy vadovaujama Sietlo „Nathan Hale“ vidurinė mokykla sezoną baigė idealiu pasirodymu – iškovojo visas 29 pergales ir nė karto nepajuto nesėkmės kartėlio.

Mokyklos krepšinio žvaigždė Michaelas Porteris taip pat gavo Jameso Naismitho vardo apdovanojimą, skiriamą geriausiam metų žaidėjui.

„Porteris buvo talentingos komandos lyderiu. Ši ekipa sunkiai dirbo ir sužaidė idealų sezoną bei nusipelnė laimėti titulą. Treneris Roy nuolat motyvavo komandą tobulėti kiekvienose rungtynėse, o galiausiai laimėjo šį apdovanojimą“, – rašoma išplatintame pranešime.

32-ejų metų Roy šešerius metus žaidė NBA pirmenybių Portlando „Trail Blazers“ ir Minesotos „Timberwolves“ komandose. Per savo karjerą jis vidutiniškai pelnydavo po 18,8 taško, atkovodavo po 4,3 kamuolio ir atlikdavo po 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

Jis tris kartus dalyvavo NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, tačiau nebegalėjo tęsti karjeros dėl nuolat jį kankinusių problemų su keliu. Roy prie Sietlo vidurinės mokyklos komandos prisijungė prieš šį sezoną ir iškart pasiekė puikius rezultatus.



Komentarai:

....
Kazkada buvo megstamiausas zaidejas :)
2017-03-20
+1
Atsakyti
La Pompa
Smagu del jo, kad tik kiltu aukstyn, butu dar smagiau. Ne vienam Roy isiminine kaip vienas megstamiausiu krepsininku tuo metu.
2017-03-20
-3
Atsakyti
pz
o pas mus staliai shules treneriai :D kaifas ten jiems pas toki treneri jauna, buvusia zvaigzde, zaisti. Ne tai kad senis butu koks, o nba dar drasiai savo vieta rastu, jei ne keliai zmogaus :|
2017-03-20
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.