Vasiliausko ir Kairio bendraklubis gaus Graikijos pasą

2017-03-22 18:42
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Kartu su lietuviais Šarūnu Vasiliausku ir Evaldu Kairiu Ušako „Sportif“ komandoje rungtyniaujantis Zachas Auguste'as artimiausiu metu oficialiai taps Graikijos piliečiu.

Skelbiama, kad 23-ejų metų pateikė visus reikalingus dokumentus bei Graikijos pasas jam turėtų būti išduotas per kelias savaites.

Tapti Graikijos piliečiu Auguste'ui leido tai, jog jo mama turi graikiško kraujo. Pasak pranešimo, Graikijos krepšinio federacija kurį laiką kontaktavo su krepšininku dėl galimybės jam gauti Graikijos pasą.

Šį sezoną metami tritaškiai

31%
6,6
Pataiko: 6,6
Taiklumas: 30,9%
Vieta lygoje: 31
Geriausias pasiekimas: 9
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Mark Steven Lyons

Nors Auguste'as šiuo metu žaidžia Turkijoje, tačiau ateityje ši pilietybė jam leis rungtyniauti Graikijoje vietinio žaidėjo statusu. Taip pat puolėjas galės pretenduoti į Graikijos rinktinę, jeigu sulauks pakvietimo.

Šį sezoną aukštaūgis FIBA Čempionų lygoje vidutiniškai žaidžia po 24 minutes, pelno po 13,4 taško ir atkovoja po 8,8 kamuolio.



Komentarai:

aistruolis
Galetu kas nors ir musu Jankunui suteikti savo salies pilietybe,zmogus senai jau to nusipelne.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-22
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.