18 taškų deficitą per tris minutes panaikinę „Kings“ dramatiškai parklupdė „Clippers“

2017-03-27 07:15
Nuotr.: AFP – Scanpix

Įspūdingą pergalę NBA pirmenybėse iškovojo Sakramento „Kings“ ekipa (28-45), kuri svečiuose 98:97 (24:24, 18:20, 23:32, 33:21) nustebino Los Andželo „Clippers“ (44-31) komandą.

Ketvirtajame kėlinyje likus žaisti 5 minutes, šeimininkai dar triuškino varžovus 94:76, tačiau tuomet trijų minučių atkarpą net 20:3 laimėję „Kings“ pasivijo 96:97.

Paskutinėmis susitikimo akimirkomis klubai keitėsi klaidomis, o likus žaisti 8 sekundes netaiklus Jamalo Crawfordo tritaškis suteikė šansą svečiams organizuoti lemiamą ataką.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
8
Naudingumas
19
Perimti kamuoliai
2
Atkovoti kamuoliai
14

Benas McLemoras prametė dvitaškį, tačiau Sakramento ekipą išgelbėjo mačo didvyriu tapęs Willie Cauley-Steinas, kuris atkovojo atšokusį kamuolį ir pataikė pergalingą dvitaškį.

Per likusias dvi sekundes „Clippers“ rezultatyvaus atsako suregzti nesugebėjo, todėl „Kings“ šventė pergalę, nutraukusią jų keturių pralaimėjimų seriją.

Paskutinį metimą prametęs Chrisas Paulas vėliau pareiškė, kad tai yra blogiausias reguliariojo sezono pralaimėjimas jo karjeroje. Tuo metu pergalingo metimo autorius Cauley-Steinas dėkojo krepšinio dievams.

„Dėkoju krepšinio dievams. Kai pamačiau Beną kylantį link krepšio, galvojau tik apie tai, kad jam nepataikius, aš turiu jį sugriebti ir mesti į krepšį. Taip jau nutiko, kad kamuolys nukrito tiesiai man į rankas“, – džiaugėsi Cauley-Steinas.

„Clippers“: DeAndre Jordanas 20 (11 atk. kam.), Blake‘as Griffinas ir Chrisas Paulas (9 rez. perd.) po 17.

„Kings“: Darrenas Collisonas 19, Buddy Hieldas ir Anthony Tolliveris po 15, Georgios Papagiannis 12.

Sakramento klubo sugrįžimas:

Cauley-Steino pergalingas metimas:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.