Batumas jungiasi prie Parkerio ir taps ASVEL akcininku

2017-03-29 22:43
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Nicolas Batumas jungiasi prie savo gero draugo Tony Parkerio ir investuoja į klubinį Prancūzijos krepšinį. Šarlotės „Hornets“ puolėjas taps Vilerbano ASVEL komandos akcininku, kurią jau anksčiau buvo įsigijęs Parkeris.

„ASVEL yra istorinis Prancūzijos klubas. Tony investuoja į šį klubą ir matau jo tobulėjimą. Nepaisant to, kad su Parkeriu esame draugai, aš tikiu ASVEL vizija“, – pasakojo Batumas.

Šį sezoną ASVEL žaidė FIBA Čempionų lygoje, tačiau Parkeris viliasi, jog kitą sezoną jo valdoma ekipa jau varžysis Eurolygos organizuojamame Europos taurės turnyre.

„Mes turime penkmečio plana. Batumas norėtų užimti krepšinio operacijų direktoriaus pareigas ASVEL komandoje ir mano vardo krepšinio akademijoje. Tai pareigos, kurios puikiam jam tinka“, – komplimentų kolegai negailėjo Parkeris.

Šį sezoną ASVEL yra surinkusi 7,3 milijonų eurų biudžetą ir tai yra solidžiausias tarp visų Prancūzijos klubų. Visgi tai jiems nepadeda ir su 12 pergalių bei 12 pralaimėjimų ASVEL vietiniame čempionate užima tik aštuntąją vietą.



Komentarai:

bee
pagal pavadinima prie rasymo priemones jungiasi :) bent pavarde is didziosios parasykit
2017-03-30
-2
Atsakyti
To Spectre
O lietuvoj viskas sueina ?
2017-03-30
+2
Atsakyti
Spectre
Prancuzu klubo didziausias biudzetas 7.3mil euro! :D o rinktine yra krepsinio elite. Kazkas cia man nesueina :D
2017-03-29
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.