Duobė: „Cavaliers“ patyrė trečiąjį pralaimėjimą paeiliui

2017-03-31 06:23
Nuotr.: USA Today Sports - Scanpix
Nuotr. USA Today Sports - Scanpix

Trečiąjį pralaimėjimą paeiliui bei 9-ąjį per paskutines 14 rungtynių patyrė čempionų titulą ginanti Klivlando „Cavaliers“ (47-27) ekipa, kuri išvykoje 93:99 (28:22, 22:19, 21:37, 22:21) pripažino Čikagos „Bulls“ (36-39) krepšininkų pranašumą. Tyronno Lue auklėtiniai po šio pralaimėjimo vėl nukrito į antrąją Rytų konferencijos vietą, į priekį užleisdami Bostono „Celtics“.

Po šios pergalės „Bulls“ ekipą nuo 8-oje konferencijos vietoje esančios „Pacers“ skiria 1 pergalė.

LeBronas Jamesas pelnė 26 taškus bei visų laikų rezultatyviausių krepšininkų sąraše pakilo į 7-ąją vietą, taip aplenkdamas Shaquille'ą O'Nealą. Visgi, tai yra vienintelis dalykas, kuriuo šiąnakt gali džiaugtis Jamesas.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
28
Naudingumas
31
Tritaškiai
55%
6/11
Baudų metimai
100%
4/4

„Cavaliers“ patyrė trečią pralaimėjimą paeiliui bei pakartojo šio sezono blogiausią komandos rezultatą. Per kovo mėnesį Ohajo valstijos ekipa laimėjo tik 6 pergales bei patyrė 10 pralaimėjimų. Paskutinį kartą Jameso atstovaujama ekipa dviženklį pralaimėjimų skaičių per vieną mėnesį turėjo dar 2003-aisiais.

Puikiai paskutiniu metu žaidžianatis ispanas Nikola Mirotičius vėl buvo pagrindinis ekipos vedlys į pergalę. Puolėjas trečią kartą per paskutines ketverias rungtynes pelnė 28 taškus. Visuose šiuose susitikimuose pergales šventė „Bulls“.

Rungtynių lūžis įvyko trečiajame kėlinyje, kuomet 11 taškų deficitą (41:52), šeimininkai pavertė į 7 taškų pranašumą (78:71). Nuo šios akimirkos „Cavaliers“ arčiau nei per penkių taškų skirtumą priartėti prie varžovų nesugebėjo.

Pirmą kartą nuo 2012-ųjų „Bulls“ varžovus iš Klivlando patiesė visuose keturiuose susitikimuose.

„Bulls“: Nikola Mirotičius 28 (6/11 trit., 10 atk. kam.), Jimmy Butleris 25, Denzelis Valentine'as 12 (3/6 trit.), Robinas Lopezas 10 (11 atk. kam.).

„Cavaliers“: LeBronas Jamesas 26 (10 atk. kam., 8 rez. perd.), Kyrie Irvingas 20 (4/7 trit.), Tristanas Thompsonas 15 (9 atk. kam.), J.R. Smthas 12 (4/7 trit.).

Rungtynių epizodai:



Komentarai:

Anonimas
Byronui vibrikas ant tiek i rude uzsuko, kad supurte ir taip sunkiai plaukiojanti suda makauleje :D Skaitai ir geda uz zmogu, suni, kate ar kita gyvuna tai dar uzmigdyt galima, o kur sita urodnika det? :DDD
2017-03-31
-3
Atsakyti
Donce Atlapausis
Musu geriausio visu laiku krepsininko gerbejus labiausiai juokina nevyke stumimai... Jus net nemokate izeisti musu gerbeju. Sakyti kad dievaitis Jamesas flopina, kad jis nera visu laiku geriausias, kad jis nera siame sezone geriausias, kad jis per atkrintamasias nenugales visu rytu komandu - yra lygiai tas pats 'stumti' sakant kad Sabonis kad nera geriausias visu laiku krepsininkas, kad Lietuva nebuvo verta auksiniu medaliu 2003m, kad zalgrybis nera geriausia lietuvos komanda ir t.t. Butu juokingi tokie stumimai ant lietuvos krepsinio, tiesa? Ir nieko tokie pasakymai neizeistu, nes butu nevykeliskai skambantys. Tai lygiai taip pat nevykusiai skamba apie Jamesa ir Cavs pasakymai. Jus pizdukai ir visi atlapausiai - jei jau stumiate ant geriausio krepsininko, tai bent mokekite Jameso silpnybes pastebeti ir jas i viesuma iskelti, nes kolkas nieko teisingo neparase, vien tik melas ir pavydas :))) Stai del ko6 milijardai Jameso pasaulio fabnu juokiasi is jusu urodai.
2017-03-31
-3
Atsakyti
Anonimas
Didele tikimybe, kad sios komandos round 1susitikti gali, butu idomi serija, ne kiek krepsinio atzvilgiu bet po ketvirtu laimetu buliu rungtyniu, kazin ka flopqueen i ausi pasakytu wadui, kur begam vasara? :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-31
+5
Atsakyti
o, gaidonce Curry pagyre??? wow. a tai va, kodel tu apie ta smaukyma ziurint i Curry tiek daug rasineji, dabar aisku, kuom uzsiimineji. :) o dar apsimeti, kad vokiska desra tau skanesne. :) eitum geriau i parkeli buteliu surinkt - ir biznis, ir aplinka sutvarkytum. :)
2017-03-31
-4
Atsakyti
Tu naujininku valkata apsiramink gal jau ir nueik pas psichologa jei skaitydamas komentarus vienas zviegi kambaryje, matomai su galva ir psichika rimtu problemu turi, nors visi lenkai kuriu motina is kaimo tokie :)

Kur dingo tavo subinlaiziavimas, kai pizdy spursai nudave ir Kawhi eilini syki su sudais sumaise Lebrona tai jau ir gsw ir spurs akivaizdziai stipresnes sudetis turi, vafli tu vafli.

Kad sirdies krepsiniui nevykelis neturi tai net irodymu nereikia. Sios savaites flopas akivaizdziai ta irode: -20 ir karaliene trauma suvaidino, curry -20 sukala spursus. Kam sirdi steroidas ir turi tai tik savo ego tenkinimui, nors ka tau lenkui aiskint kai ten sudas pluduriuoja vietoj smegenu kepale :D
2017-03-31
+2
Atsakyti
Lebronsiknalaizys korsaras eilini karta skaicius is oro traukia. :) kaip pernai Cavs galejo gaut 3 kartus nuo Raptors, jei Raptors Clyvlande nekart nelaimejo? :) gaideli tu.

o kad Cavsai suckina siemet, tai cia kiekvienam aisku. rytuose gal issikapstys, nes ten sudu kruva, o ne komandos, bet finalas nebus antrakart parduotas Cavsam.
2017-03-31
-3
Atsakyti
Korsaras
Oi kaip malaletkos dziaugiasi reg. sezonas. Net balsu is malaletku pradejau juoktis. Pralaimejimai nera malonu, bet pastebejote, kad nei cavs zaidejai, nei tikrieji cavs fanai is to tragedijos nedaro. Pernai cavs pralaimejo Raptors komandai 3 kartus sezone. Bet nebuciau pernai girdejes, kad cava silpnesni uz roplius. Negi jusu neuzauge troliai visos palaikomos komandos siknos skyleje sedi, kad nebera ka apie savo komandas pakomentuoti? As realistas, nesakysiu, kad super finale cavs bus favoritai, spurs ir gsw stipresne sudeti turi. Bet uztad James turi daug didesne sirdi siam zaidimui kr jis vienas didziausias karys aiksteje, kuris atejus PO pats vienas isdulkins visokias neaiskias malaletku luzeriu komandas, kurios i PO pateko tik del to, kad James nusprende pasitaupyti ir neatskleisti cisu kortu pries PO.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-31
-3
Atsakyti
djgaffer
Neveltui Kyrie kalbėjo,kad su Bronium pykstasi.Visiškai išsibalansavus komanda.Reik tikėtis,kad Celtics pagaliau tvirčiau įsitaisys pirmoje vietoje.Jau senai laikas.Jei vėl aišku neprašiks kokiems vidutiniokams,kaip buvo su Bucks.Tik už keltus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-31
-3
Atsakyti
r0manas3 kartus žaidė su buliais 3 kartus gavo :D neparanki bulių komanda. Tai jei ne buliai db turėtų tiek pat pralaimėjimų kaip ir kariai :)


KorsarasDebilas esi visiskas. Paziurek kiek zaideju pas cavs nezaise.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Pasirodo debilas čia tik tu. Buliai neparanki komanda. Vat ir series sweep. Kokie db atmazai, kas db cavsuos nežaidė? Bulls iki šiol be Wade. Sudraskytu buliai cavsus ir playoffuose. :)
2017-03-31
+2
Atsakyti
Anonimas
Ziauru. korsaras ir vel bybi ciulpia. Cia matyt jau likimo taip nustatyta. Visi kas domisi krepsiniu supranta kad fuksu tokiu kaip praeitame sezone nebus nes lebriko dienos suskaiciuotos.
2017-03-31
+1
Atsakyti
Donce nesupranti, cia Lebronas su komanda spec pralaimi kad galetu patys rinktis kur baigt sezona 1 ar 2 ir kokius varzovus gaut :D Cia gi Lebrono genialumas renkantis varzova tie pralaimejimai :D
2017-03-31
-5
Atsakyti
Cia toks pamastymui vaikams :DDDD

Blyn jei Lebronas flopindamas traumas voliojas kaip pasautas, tai kas butu jeigu istikruju rimta trauma jis ten patirtu (na luztu kokia peda, meniskas truktu ar pan.)? Idomu, gal su Helikopteriu isskraidintu is arenos :DD?
2017-03-31
Atsakyti
Korsarai tai kokia Lebrono kaklo bukle? Operacijos nereikia? :/
2017-03-31
-2
Atsakyti
Byron, o kodel tu kaip koks nevykelis is anonimo pastoviai rasai? Per kepala gal kas rajone uzdave ir passowrda pamirsai? :/
2017-03-31
Atsakyti
Vaiki baik pats save vartytis, nes tuoj atsitupes bei sisiodamas is nervu pradesi nebesikontroliuot ir visa savo kaptiorke auksiniu lietuciu nupurksi :DD

Tai pala Byron esi pimpala issioperaves ir cunta bandai isidet, nes atsibodo pastovus Lebrono vizitai rudojoje sachtoje? :D Kaip cia iseina, kad nori nebe Lebrono meiluziu, bet meiluze tapti? :DDDD

Ai jo jums nevykeliams Lebrono fanams tai didziule svente laimet bliuda ir but pazemintiems didziuosiuose finaluose :D

Niekada nepamirsiu kai Dirkas vienas susere Heat projektuka ir Lebrikas pats pirmas su asaromis po paskutiniu rungtyniu spruko i rubine, geri laikai ar ne Naujininku siaube? :DDD
2017-03-31
-4
Atsakyti
>Donce3000LMback
Donce,Donce,na tu ir debilas :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-31
+7
Atsakyti
Korsaras
Malaletka pilnas neapykantos, nes Mavs apskritai didziausi lygos luzeriai... Beje, mazvaiki doncove, jei cavs zais finale - tai tu pimpalo neteksi, nes pata susporinai su manim. Garantuoju birzelio menesyje cia lankysis pasikeites nicka, nes tokiems urodams geda bus pries MANO akis pasirodyti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-31
Atsakyti
Vaflis tai siaucia: sako eilini syki Cavs ims ziedus, nu jo per 60 metu per fuksa kitus fuksininkus nugalejo sako eilini syki :DDD KRW vaikas tusina uz klavos tai negaliu - rasyk kad greiciau Lebronas eilini syki apsisiks ir prapils finala tai bent tiesybe rasytum, Naujininku klounas :DDDD
2017-03-31
Atsakyti
Byron dabar is nervinio tiko sisioja atsitupes, netrukdykit anonimai ir neerzinkit zmogaus? :)

O dabar truputi rimciau - kokia Lebrono kaklo busena? kaip cia suprast, kad pries kelias dienas zmogus voliojos kaip kad butu kaklas luzes, zmogus ilsisi, bet vel sukrete 40min zaidybinio laiko? :/

Kaip manote ar Lue slepia mistiskas gynybos schemas atkrintamosioms?

Ir kaip manote - kiek Lebronas per PO susimuliuos traumu? Manau vel bus kazkas ispudingo kaip meslungis ar kaklo pakirtimas, tures LEBRIS 3 auksciausio lygio flopus per istorija :D

Ir pabaigai - ar Lebronas verks per PO? :/
2017-03-31
-3
Atsakyti
Korsaras
Garantuoju ķad cava tauposi jau PO ir dar priedo nenori atskleisti savu schemu pries atkrintamasias. Jei kazkuris netikite manimi, tai pasirodykite man akyse kai cavs zais supee finale. Nezinia ar siemet ims ziedus eilini syki, bet kad zais finale - galeciau sporinti is jusu pimpalo nukirtimo!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-31
-9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 25

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.