6 taškus per kėlinį praleidęs „Lietkabelis“ dar kartą nukovė „Neptūną“

2017-04-01 16:00
Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

Antrojo kėlinio pabaigoje, kuomet „Lietkabelis“ (21-9) pralaimėjo atkarpą 0:7, atrodė, kad bus patirtas antrasis pralaimėjimas iš eilės „Tete-a-Tete Casino – LKL” čempionate.

Visgi Kazio Maksvyčio auklėtiniai antrojoje pusėje pademonstravo geležinę gynybą ir 74:61 (16:13, 15:25, 22:6, 21:17) nugalėjo Klaipėdos „Neptūną“ (17-12).

Prasidėjus ilgajai pertraukai panevėžiečiai atsiliko 31:38 ir atrodė, kad mačo kontrolė slysta iš rankų. Išklausę Maksvyčio nurodymus „Lietkabelio“ krepšininkai per trečiąjį ketvirtį praleido vos 6 taškus, o patys sumetė 22 ir susigrąžino pranašumą (53:44).

Ketvirtojo kėlinio pradžioje po Jerai Granto dvitaškio skirtumas sumenko iki 50:56, tačiau visas viltis sudaužė taiklūs Žygimanto Janavičiaus ir Mindaugo Lukauskio tritaškiai.

„Neptūnui“ antroje mačo dalyje koją kišo itin suprastėjęs pataikymas. Klaipėdiečiai per pirmuosius du kėlinius pataikė 4 tritaškius, o penktąjį įmesti pavyko tik paskutinio ketvirčio viduryje.

Abi komandos patyrė skaudžių nesėkmių – „Lietkabelio“ įžaidėjas Lorenzo Williamsas po prasiveržimo pasisuko čiurną ir po šio epizodo daugiau aikštėje nebepasirodė. Traumą patyrė ir mačą nuo atsarginių žaidėjų suolo taip pat stebėjo „Neptūno“ legionierius Chrisas Loftonas.

Tai buvo jau trečioji „Lietkabelio“ pergalė šio sezono tarpusavio akistatose. Paradoksalu, tačiau visos pergalės šių ekipų rungtynėse baigiasi dviženkliais skirtumais.

Ši pergalė Panevėžio komandai suteikė labai geras galimybes reguliarųjį sezoną baigti pirmajame trejete ir realiai su Vilniaus „Lietuvos rytu“ pakovoti dėl antrosios vietos.

„Lietkabelis“: Kšištofas Lavrinovičius 15, Benas Madgenas, Gintaras Leonavičius ir Žygimantas Skučas po 10.

„Neptūnas“: Mindaugas Girdžiūnas 15, Jerai Grantas 13, Chrisas Loftonas ir Danielis Ewginas po 10.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
15
Naudingumas
19
Baudų metimai
83%
5/6
Atkovoti kamuoliai
6

Rungtynių apžvalga:

Kazio Maksvyčio komentaras:

Dainiaus Adomaičio komentaras:



Komentarai:

Zalia balta. Jei cia tie metai reiskia jusu amziu, tai galiu drasiai teigti, kad jus esate visiskai beviltiska asmenybe.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-01
-3
Atsakyti
vilenskisMan rodos neptuno fanams tu esi giliai p o c h u i


ant tavo nuomonės man dar labiau px, kaip ir visų jūsų budulių!
2017-04-01
+3
Atsakyti
EdgarasTNa manau visiems yra žinoma kas per fanai yra Vakarų Banga. Visiems normaliems Neptūno sirgaliams už juos yra gėdą jau seniai.


vat būtent :) tokius reikia auklėti!
2017-04-01
+5
Atsakyti
Rytojaus Ryto rungtynės su Vytautu nulems ar dar yra prošvaisčių tikėt Neptūno galimybėmis užkopt į trečią vietą ar ne.
2017-04-01
+6
Atsakyti
Decimus1. Niekas tavo raudono meslo pernai neapvoge nes tavo raudonas meslas buvo apgailetinas visose trijose rungtynese.2. Matem koks kabelis parankesnis raudonam meslui kai raudonas meslas du kartus buvo isniekintas Panevezyje, o vilniuje laimejo tik paskutinem sekundem.


arturiukas matyt iki siol negali uzmigti kai prisimena praeitu metu isniekinima kai paskutinemis sekundemis Ewingas pereme kamuoli is nusenusio lavono ir puole i prieki uzbaigti wainauskines dvesiancios klounados agonija:D
2017-04-01
-30
Atsakyti
Zalia_balta_1994Edgarai, skanduot žalia k...a s nevilties kai pralaimit -30 didžiulė nepagarba Lietuvos krepšinio karaliui !!! Gerbiau jusu komanda visada visada ,bet kai nesenai pradėjo tai skanduot, jau susilyginot su makulatura savo skanduotemis ,Neveltui ir sako kad šios dvi komandos subinlaiziai--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Na manau visiems yra žinoma kas per fanai yra Vakarų Banga. Visiems normaliems Neptūno sirgaliams už juos yra gėdą jau seniai.
2017-04-01
+7
Atsakyti
arturas97na viskas stpjoa i savo vezias pries sezono gala, zalgiris pirmas, rytas antras o toliau 3-6vietos komandos daugmaz apylyges


Paziurek i tvarkarasti, durneli. Tuoj viskas stosis i savo vietas kaip visada ir buvo kai tavo raudona kibirine siuksle kris i trecia vieta kur bus apyligiai su neptunu, prienais ar Utena, kuri jus du kartus siemet isniekino.
2017-04-01
+2
Atsakyti
Zalia_balta_1994Edgarai, nieko neturiu prieš neptuna ,bet jos fanai man pradeda siutint ir lyginasi po truputį į rytfanius--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Man rodos neptuno fanams tu esi giliai p o c h u i
2017-04-01
Atsakyti
arturas97kalbant apie neptuna ir lietkabeli as uz lietkabeli, nes neptunas pernai r ryta apvoge+ kabelis rytui parankesnis vazrovas. pusfinaly su zaliais nenulusiu jei zali ismes neptuna lauk


1. Niekas tavo raudono meslo pernai neapvoge nes tavo raudonas meslas buvo apgailetinas visose trijose rungtynese.

2. Matem koks kabelis parankesnis raudonam meslui kai raudonas meslas du kartus buvo isniekintas Panevezyje, o vilniuje laimejo tik paskutinem sekundem.
2017-04-01
+21
Atsakyti
na viskas stpjoa i savo vezias pries sezono gala, zalgiris pirmas, rytas antras o toliau 3-6vietos komandos daugmaz apylyges
2017-04-01
+13
Atsakyti
kalbant apie neptuna ir lietkabeli as uz lietkabeli, nes neptunas pernai r ryta apvoge+ kabelis rytui parankesnis vazrovas. pusfinaly su zaliais nenulusiu jei zali ismes neptuna lauk
2017-04-01
+15
Atsakyti
arturas97Gera karma neptunui siemet :DDD Pernai jie neverti buvo finalo , tai siemet viskas jiems bumerangu grizo ;D


Net susijuokiau:DD Ir kas cia apie karma prakalbo kai tavo pacio bei tavo komandos karma kiekviena sezona sedeti tusciomis prie suduzusios geldos:DDDDDDDD Visa rudeni kliedejo, spango, o kaip visada karma voze pliuchu salvemis per morda:D Eik toliau spangti apie chimku lygio24 kontatakas kurias kurtis bando idiegti i absoliuciu lavonu komanda.
2017-04-01
+8
Atsakyti
Edgarai, nieko neturiu prieš neptuna ,bet jos fanai man pradeda siutint ir lyginasi po truputį į rytfanius

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-01
+5
Atsakyti
Edgarai, skanduot žalia k...a s nevilties kai pralaimit -30 didžiulė nepagarba Lietuvos krepšinio karaliui !!! Gerbiau jusu komanda visada visada ,bet kai nesenai pradėjo tai skanduot, jau susilyginot su makulatura savo skanduotemis ,Neveltui ir sako kad šios dvi komandos subinlaiziai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-01
+1
Atsakyti
arturas97Gera karma neptunui siemet :DDD Pernai jie neverti buvo finalo , tai siemet viskas jiems bumerangu grizo ;D


Tai kad bumerangas kiekviena sezona eina tik jums per snukius istisomis pliuchomis nes niekas kitas, o tik tavo dvesianti merdejanti komanda sulyg kiekvienais metais apsisika iki ausu. O pernai Neptunas buvo verti finalo nes visose trijose rungtynese jie dominavo iki pat kol Ewingas ikale paskutine vini i tavo dvesiancios komandeles karsta.
2017-04-01
-5
Atsakyti
Zalia_balta_1994pagaliau apskritai šitie pasipūtėliai patyrė pralaimėjimą, nes jau senokai buvo patyrę, labai sarbi Lietkabelio pergalė, reikia palinkėti kad nepalūžtų iki pusfinalio su makulatūra :) silkės namo!!!


Pasipūteliai? Pasakė Žalgirio fanas, iš kurių pusę čia susirenka paaiškint kokia ahujiena jų komanda ir kokie visi kiti nevykėliai. :)))
2017-04-01
-8
Atsakyti
JDViskas logiska. Visi svaigsta kad Lietkabelis tai veteranu komanda, bet taip tikrai nera. Komandinis zaidimas, gynyba sustabde Neptuna ir baigesi visos silkiniu iliuzijos.


pagaliau apskritai šitie pasipūtėliai patyrė pralaimėjimą, nes jau senokai buvo patyrę, labai sarbi Lietkabelio pergalė, reikia palinkėti kad nepalūžtų iki pusfinalio su makulatūra :) silkės namo!!!
2017-04-01
-3
Atsakyti
silkės namo!!!Šaunuoliai Lietkabelis, labai svarbi pergalė!
2017-04-01
-3
Atsakyti
Gera karma neptunui siemet :DDD Pernai jie neverti buvo finalo , tai siemet viskas jiems bumerangu grizo ;D
2017-04-01
-14
Atsakyti
Valdas_ŽalgirisArba Neptūnas,bandytų nukristi į penktą vietą,taip žalgirio išvengdamas pusfinalį,bet kogero per daug būtų rizikinga--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Visko gali buti. Neptunas dar zais su Zalgiriu, rytu bei isvykose su Prienais bei Pasvaliu.
2017-04-01
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.