Augusto Lima: apie dovanas mokytojams, šokius ir mėgstamiausią futbolininką

2017-04-07 16:39
Nuotr.: Youtube
Nuotr. Youtube

Į mokyklos laikus prisiminimais trumpam sugrįžo Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis Augusto Lima, kurį projekto „Žalgiris – tavo mokykloje“ ir „Žalgiris TV“ organizuojamoje rubrikoje #BackToSchool egzaminavo žavingoji Dalia Belickaitė.

Brazilijoje gimęs ir mokyklą iki 14 metų lankęs žalgirietis vėliau persikėlė į Ispaniją bei ten užbaigė krimsti mokslo šaknis. Laidos pašnekovas su pokyčiais paauglystėje susitvarkė gana lengvai ir, nepaisant išdykusio būdo, buvo tikras mokytojų numylėtinis.

„Sunkiausia persikėlus į Ispaniją buvo kalbos barjeras ir vis sunkėjantys mokslai. Būdamas vaikas niekuo neišsiskyriau – krėčiau išdaigas, juokavau, tačiau mokytojai mane mylėjo, turbūt dėl to, nes dovanodavau jiems dovanas, pavaišindavau šokoladu“, – šmaikštavo aukštaūgis.

Neretai teigiama, kad futbolas užaugo būtent Brazilijoje, tad jokia staigmena, kad ir „Žalgirio“ bokštas save išbandė futbolo aikštelėje ir netgi turi šios sporto šakos autoritetą. Tiesa, kaip teigė pats Lima, krepšinis – vienintelis ir tikrasis jo pašaukimas.

„Iki trylikos metų žaidžiau futbolą ir tik po to nusprendžiau išbandyti krepšinio kelią. Futbolo aikštėje kaip ir dabar krepšinio – buvau tikrai geras gynyboje (šypteli – red. past.). Brazilijoje visi žaidžia futbolą, čia vos tik gimęs gauni futbolo kamuolį. Itin žavėjausi tautiečio Ronaldinho sugebėjimais, bet tikrasis mano pašaukimas – krepšinis“, – tvirtu balsu ištarė žalgirietis.

Duše dainuojantis, šokių aikštelėje nepralenkiamas Lima davė pažadą ir „Žalgiris TV“ veidui bei profesionalei krepšininkei Belickaitei, jog šiai iškovojus Lietuvos moterų krepšinio lygos titulą, laidų vedėjos amplua sužydėjusi Dalia gaus privačias ir nemokamas Lotynų Amerikos šokių pamokas iš paties aukštaūgio.

Apie mėgstamiausias pamokas, linksmus nutikimus, futbolą ir dar daugiau išvysite žiūrėdami visą #BackToSchool reportažą.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.