„Cavaliers“ atleido Ligginsą

2017-04-10 12:53
Nuotr.: AP–Scanpix
Nuotr. AP–Scanpix

Prieš pat reguliariojo Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezono pabaigą nugalėtojų titulą ginanti Klivlando „Cavaliers“ ekipa ėmėsi permainų komandos sudėtyje. Klubo vadovai nutarė nutraukti sutartį su 29 metų 198 cm ūgio DeAndre Ligginsu.

„Cavaliers“ vadovas Davidas Griffinas šį žingsnį motyvavo noru sustiprinti ekipą prieš atkrintamąsias.

„Ligginsas mums davė daug. Kuomet traumą buvo patyręs J.R. Smithas, DeAndre jį puikiai pavadavo. Linkiu jam surasti kitą komandą, kurioje gaus daugiau žaidimo laiko“, – komentavo „Cavaliers“ vyriausiasis treneris Tyronnas Lue.

Skelbiama, kad Klivlando ekipa į atsilaisvinusią vietą gali pakviesti Andersoną Varejao, Dahntay Jonesą ar Mario Chalmersą. Visgi labiau tikėtina, kad komandą papildys neseniai rungtyniavęs krepšininkas.

Ligginsas šį sezoną aikštėje pasirodė 61 susitikime, o per 12 žaidimo minučių pelnydavo po 2,4 taško ir atkovodavo po 1,7 kamuolio per rungtynes.



Komentarai:

Nesuprantu kam čia yra paminėtas Varejao :DD Tipo Cavsai galvoja jį pasikviest į komandą? Juk dauguma (jei ne visi) Cavs gerbėjai laiko jį išdaviku kad į Warriors nuėjo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-10
-2
Atsakyti
kur tu Donce?
Donce,o kodel tu vakarais neparašai savo komentaru? Gal nuo kokiu 17-18h pas jus jau prasideda "ramybes laikas" ir tave su tavo draugeliais užrakina,taip? :-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-10
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.