Hartensteinas apie talentų stovyklą JAV: „Pasirodžiau neblogai, bet galėjau pademonstruoti ir geresnį žaidimą“

2017-04-13 13:48

Kauno „Žalgirio“ komandos žaidėjas Isaiah Hartensteinas praėjusią savaitę Portlande dalyvavo prestižinėse „Nike Hoop Summit“ rungtynėse, kuriose kasmet savo jėgas išbando geriausi JAV ir likusio pasaulio valstybių talentai.

Šįkart surengtoje JAV ir užsieniečių akistatoje pergalę 98:87 šventė „šeimininkų“ ekipa. Pasaulio rinktinei atstovavęs „Žalgirio“ vokietis pasižymėjo 10 pelnytų taškų, trimis atkovotais kamuoliais ir dviem rezultatyviais perdavimais. Grįžęs į Lietuvą, Hartensteinas kartu su „Žalgiris TV“ pasidalino savo įspūdžiais apie „Nike Hoop Summit“ renginį.

„Įprastai dieną pradėdavome 8 val., papusryčiaudavome. Po to turėdavome dviejų valandų rytinę treniruotę, kurioje su mumis dirbdavo individualiai. Vakarais žaisdavome krepšinį po kelias valandas. Žaisdavome vienas prieš kitą. Dėmesys buvome kreipiamas į kojų darbą, metimo tobulinimą“, – apie įprastinę rutiną treniruotėse prieš talentų rungtynės pasakojo Hartensteinas.

Isaiah Hartenstein

Isaiah  Hartenstein
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: PF, C
Amžius: 18
Ūgis: 210 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Vokietija

Pasaulio rinktinėje Kauno „Žalgirio“ komandos jaunasis aukštaūgis buvo vienas iš kelių žaidėjų, pelniusių dviženklį taškų skaičių. Žalgirietis nebuvo linkęs sureikšminti savo pasirodymo ir kalbėjo, jog jis galėjo būti ir geresnis.

„Manau, kad rungtynėse galėjau pasirodyti ir žymiai geriau. Pramečiau kelis baudos metimus. Apskritai, pasirodžiau neblogai, bet žinau, kad galėjau pademonstruoti ir geresnį žaidimą. Svarbiausia, jog  visą savaitę turėjome geras treniruotes ir tai svarbiausias dalykas“, – aiškino vokietis.

Kol Hartensteinas buvo už Atlanto, Kauno klubas spėjo sužaisti dvejas Eurolygos rungtynes – Kaune su Milano ekipa ir Vitorijoje su vietos „Baskonia“. Paklaustas, ar sekė savo komandos žaidimą, krepšininkas atsakė, jog stengėsi tą daryti net ir treniruočių metu.

„Buvau oro uoste, kuomet vyko rungtynės su Milano ekipa. Turėjau keliauti į skrydį, todėl mačiau tik pirmąją rungtynių dalį. Rungtynės su „Baskonia“ sutapo su treniruote, bet mes su Tadu Sedekerskiu stengėmės visais būdais sužinoti rezultatą. Klausėme trenerių, koks buvo rezultatas“, – tvirtino Hartensteinas.



Komentarai:

Ceska
Galejo duoti jam eurolygoj daugiau pasireksti
2017-04-13
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.