Vienas naudingiausių „Anadolu Efes“ žaidėjų praleis serijos su „Olympiakos“ pradžią

2017-04-14 11:32
Nuotr.: TASS - Scanpix
Nuotr. TASS - Scanpix

Stambulo „Anadolu Efes“ Eurolygos ketvirtfinalio serijos pradžioje versis be savo lengvojo krašto puolėjo Tylerio Honeycutto, kuris susidūrė su kelio problemomis.

Skelbiama, kad komandos medikai jau dirba su krepšininku ir stengiasi padaryti viską, kad jis būtų pasiruošęs žaisti atkrintamosiose varžybose. Serijoje iki trijų pergalių turkai kovos su Pirėjo „Olympiakos“, o pirmosios dvejos rungtynės vyks Graikijoje. Būtent pirmuosius du mačus turėtų praleis Honeycuttas.

26-erių metų 203 cm ūgio puolėjas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 24 žaidimo minutes pelno po 9 taškus, atkovoja po 7,1 kamuolio, atlieka po 2,2 rezultatyvaus perdavimo, perima po 1,1 kamuolio ir renka po 13,6 naudingumo balo.

Stambulo komandoje už šį krepšininką naudingiau žaidžia tik Derrickas Brownas ir Bryantas Dunstonas, atitinkamai renkantys 16,7 ir 14,9 naudingumo balo.

Atletiškasis Honeycuttas „Anadolu Efes“ klube žaidžia pirmąjį sezoną, o prieš tai dvejus metus vilkėjo Maskvos srities „Chimki“ marškinėlius.

2011-2013 metais atletas žaidė NBA pirmenybių Sakramento „Kings“ klube.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.