Lue nori didesnio Love'o indėlio puolime

2017-05-12 19:26
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Kevinas Love'as demonstruoja aukščiausius atkovotų kamuolių, žaistų minučių bei taiklumo rodiklius per savo karjerą atkrintamosiose varžybose.

Tačiau puolėjo renkami 13,8 taško bei tik 9,9 metimo per rungtynes yra blogiausias puolėjo rezultatas. Kaltę dėl to prisiima Klivlando „Cavaliers“ strategas Tyronnas Lue. Jis iš savo auklėtinio nori daug didesnio indėlio jau Rytų konferencijos finalo serijoje, kuri prasidės kitą savaitę.

Žinoma, puolėjas neturi didžiulės atkrintamųjų varžybų patirties. Šiais metais jis sužaidė 8 rungtynes, praėjusį sezoną jų sužaidė 20, o 2015-aisiais jau ketvirtajame atkrintamųjų varžybų mače patyrė rimtą peties traumą.

„Tame yra ir mano kaltės. Mes jo neišnaudojome pakankamai dėl neparankių varžovų mikrodvikovų. Love'as yra šaunus. Jo mąstymas yra tik apie pergales, o tai yra svarbiausias dalykas atkrintamosiose varžybose. Artėjančioje serijoje mes jį galėsime išnaudoti daugiau, nes varžovai bus parankesni“, – sakė Lue.

Klivlando ekipa Rytų konferencijos finale laukia Bostono arba Vašingtono komandos. Serijoje iki keturių pergalių 3-2 pirmauja „Celtics“. Šeštosios rungtynės vyks šiąnakt 03:00 nakties.

Nors Love'o statistiniai rodikliai nespindi, tačiau puolėjas yra susitaikęs su savo role, kol komanda demonstruoja gerus rezultatus.

„Aš pasakiau treneriui: „Mes pirmaujame 8-0, man nesvarbi mano statistika“. Man nesvarbu ar per mačą aš mesiu penkis metimus, ar 15. Svarbiausia yra pergalės. Mums dabar sekasi ir aš esu laimingas. Tai yra puikus jausmas“, – sakė Love'as.

Šiose atkrintamosiose varžybose rezultatyviausiu „Cavaliers“ krepšininku yra LeBronas Jamesas. Atletas vidutiniškai renka net po 34,4 taško. Antroje vietoje yra Kyrie Irvingas, kuris pelno po 23,8 taško, o tuomet seka Love'as. Daugiau joks kitas Klivlando ekipos krepšininkas neperkopia 10 taškų ribos.

Praėjusiame sezone tokioje atkrintamųjų varžybų stadijoje, kuomet pirmieji du etapai irgi buvo įveikti be pralaimėjimų, rezultatyviausiu „Cavaliers“ krepšininku buvo Irvingas. Įžaidėjas rinkdavo po 24,4 taško, LeBrono sąskaitoje buvo 23,5 taško, Love'o 18,9, o J.R. Smitho – 12,5 taško.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.