Popovichius: „Nenoriu girti Millso – dėl to vasarą reikės mokėti daugiau pinigų“

2017-05-15 11:26
Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

San Antonijaus „Spurs“ komanda NBA Vakarų konferencijos pusfinalio serijos su Hjustono „Rockets“ antrose rungtynėse prarado Tony Parkerį, kuriam dėl traumos sezonas buvo baigtas. Pagrindinio komandos įžaidėjo netektis „Spurs“ rezultatų nepakeitė – komanda ir toliau sėkmingai žaidė, o prie to itin prisidėjo dar daugiau progų pasireikšti aikštėje gavęs Patty Millsas.

„Nenoriu labai daug kalbėti apie Patty Milssą, kadangi kuo daugiau gerų dalykų pasakau, tuo didesnį atlyginimą mes turėsime jam mokėti, – juokavo „Spurs“ treneris Greggas Popovichius. – Tiesa yra tokia, kad jis žaidžia fantastiškai. Jo norės daugybė komandų.“

Millsas po sezono taps laisvuoju agentu ir galės rinktis bet kurios komandos pasiūlymą. Manoma, kad australas su „Spurs“ arba kita komanda gali sudaryti ketverių metų 75 mln. JAV dolerių vertės kontraktą. Šį sezoną krepšininkas uždirba 3,2 mln. JAV dolerių.

Prie tokio solidaus kontrakto prisideda sėkmingas įžaidėjo pasirodymas atkrintamosiose varžybose. Iškritus Parkeriui, Millsas serijoje su „Rockets“ per likusias ketverias rungtynes pelnydavo po 14,8 taško, atkovodavo po 2,8 kamuolio ir atlikdavo po 4,3 rezultatyvaus perdavimo. Jis po dvejas rungtynes pradėjo starto penkete ir sėdėdamas ant atsarginių žaidėjų suolelio.

Tiesa, Millsas silpniau sužaidė pirmajame Vakarų konferencijos finalo serijos mače su Oklando „Golden State Warriors“. Trečias rungtynes paeiliui starto penkete pradėjęs gynėjas per 37 minutes pelnė 5 taškus (1/8 metimai, 3/4 baudos), atkovojo ir perėmė po 2 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus, o jo atstovaujama ekipa suklupo 111:113.

„Millsas yra ypatingas kovotojas, komandinis žaidėjas, didelė dalis mūsų komandinės dvasios. Nesvarbu, ar jis rungtynes pradeda startiniame penkete, ar nuo suolo. Jis yra gražus žmogus, kuris pakelia visos komandos energiją“, – savo auklėtinį gyrė Popovichius.

28-erių metų 183 cm ūgio Millsas šį sezoną vidutiniškai per 22 minutes pelno po 9,7 taško, atkovoja po 1,8 kamuolio ir atlieka po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

San Antonijaus klube jis rungtyniauja jau nuo 2011 metų sezono. Prieš tai krepšininkas dvejus metus vilkėjo Portlando „Trail Blazers“ marškinėlius.

Millso žaidimo epizodai:



Komentarai:

djgaffer
Tai Millsas būtent ir atsiskleidė tada,kai Parkeris traumą gavo.Parodė,kad gali ne tik įmesti,bet ir perdavimų padalinti.Tiek,kad pirmos rungtynės su GSW nepasisekė,bet kainą po sezono tikrai pasikels.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-15
-2
Atsakyti
Cha
Sunku patiketi jog tokie zaidejai gali gaut 75 mln per 4 sezonus.

Geriausiais karjeros metais ir siais laikais manau M. Jordan reiketu moket 60 mln :-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-15
-1
Atsakyti
kunigas
Millsas geriau atrodo uz parkeri.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-15
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.