Smithas prieš ketvirtąjį serijos mačą: „LeBronas privalo žaisti agresyviau“

2017-05-23 14:26

LeBronas Jamesas buvo nematomas trečiųjų serijos rungtynių antroje dalyje, o Klivlando „Cavaliers“ namuose 108:111 pripažino Bostono „Celtics“ krepšininkų pranašumą. Klivlando ekipos atakuojantis gynėjas J.R. Smithas teigė, kad komandai yra būtinas agresyvesnis lyderio žaidimas.

„LeBronas privalo būti agresyvesnis, daugiau veržtis, žaisti taip, kaip visada žaidžia ir pasitikėti savimi. – dėstė Smithas. – Aš visada galvoju, kad tokios svarbos žmonės kaip LeBronas, privalo savimi pasitikėti visas rungtynes ir žaisti agresyviai.

Tai yra Rytų konferencijos finalai. Tokio žaidimo jam negana. Jis tai žino, ir mes tai žinome. Iš jo ketvirtose serijos rungtynėse tikimės geresnio žaidimo.“

Foto galerija

Sekmadienį per paskutines 16 mačo minučių Jamesas nepelnė taškų (0/2 dvit., 0/2 trit.), du kartus suklydo, atkovojo vieną kamuolį ir atliko vieną rezultatyvų perdavimų. Rungtynes krepšininkas baigė savo sąskaitoje turėdamas 11 taškų, atkovodamas 6 kamuolius, atlikdamas 6 rezultatyvius perdavimus bei 6 kartus suklydęs.

„Manau, kad kai Lebronas grįžo namo jis pažiūrėjo dvikovos įrašą. Tą vakarą jis pasirodymą priėmė skaudžiai, tačiau kitą dieną nubudęs jis jausis puikiai. Puikiai jausis ne dėl rezultato, tačiau priims tai, kaip įvykusį dalyką. Daugiau nieko kito iš savęs ir negali reikalauti, reikia judėti į priekį“, – sakė Smithas.

Prieš sekmadienio pralaimėjimą Jamesas buvo aštuoniuose mačuose paeiliui pelnęs 30 taškų, taip pakartodamas Michaelo Jordano modernios eros atkrintamųjų varžybų rekordą.

Per karjerą LeBronas sužaidė 210 atkrintamųjų varžybų rungtynių. Iš jų tik 10-yje jis pelnė 15 ar mažiau.

Ketvirtoji serijos dvikova Klivlande vyks artėjančią naktį 3.30 val Lietuvos laiku. Rytų konferencijos pusfinalio serijoje iki keturių pergalių „Cavaliers“ pirmauja 2-1.

Finalų varžovo jau laukia Oklando „Golden State Warriors“, kuri varžovus iš San Antonijaus patiesė rezultatu 4-0.



Komentarai:

...
Šiaip Smithas tikrai patikimai ginasi.
2017-05-23
+1
Atsakyti
vaska
paciam smitui laikas pradetis gintis
2017-05-23
+6
Atsakyti
know your place
Geriausiam pasaulio krepšininkui aiškina ką jis turi daryt xD
2017-05-23
+2
Atsakyti
kunigas
Tegul is milaknio pasimoko tritaskius metyt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-23
+3
Atsakyti
Ahujiel Smithas. Pats tegul zaidzia geriau, o ne Lebronu ant sprando sedi veltedis.
2017-05-23
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.