„Barcelonos“ permainos tęsiasi – atsisveikinta su dviem amerikiečiais

2017-06-08 15:39
Nuotr.: Alexander Shcherbak/TASS - Scanpix
Nuotr. Alexander Shcherbak/TASS - Scanpix

Po prasto sezono „Barcelonos“ komanda iškart ėmėsi permainų. Klubas oficialiai paskelbė, kad atsisveikina su gynėjais iš JAV Xavieru Munfordu ir Alexu Renfroe.

Kiek anksčiau buvo paskelbta, kad klubas atsisveikina ir su 32-ejų metų 203 cm ūgio puolėju Stratosu Perperoglou. Po sezono katalonai taip pat atsisakė vyriausiojo trenerio Georgioso Bartzoko paslaugų.

25-erių metų 191 cm ūgio Munfordas į „Barcelona“ atvyko šio sezono vasario mėnesį, o iki tol žaidė Plėtojimosi lygoje.

Jis Eurolygoje sužaidė 5 rungtynes ir vidutiniškai per 6 minutes pelnydavo po 1 tašką, atkovodavo po 1 kamuolį ir atlikdavo po 0,4 rezultatyvaus perdavimo. Ispanijos ACB pirmenybėse jis sužaidė 7 rungtynes ir vidutiniškai per 6 minutes įmesdavo po 1,7 taško.

Tuo metu 31-erių metų 191 cm ūgio Renfroe prie klubo prisijungė lapkričio mėnesį. Jis Eurolygoje sužaidė 17 rungtynių ir vidutiniškai ant parketo praleisdavo po 18 minučių, per kurias pelnydavo po 3,9 taško, atkovodavo po 2,1 kamuolio ir atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Išformuot tą juokadariu brigada !! JAUNIMAS PERGALES TEGUL SKINA

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-08
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.