Lenkijos rinktinės kandidatų sąraše – 24 pavardės

2017-06-21 11:34
Nuotr.: Fotodiena.lt/E. Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E. Blaževičius

Lenkijos rinktinės vyriausiasis treneris Mike’as Tayloras paskelbė 24 žaidėjų sąrašą, kurie pretenduoja Europos čempionate ginti šalies garbę.

„Per pastaruosius trejus metus sukūrėme komandą ir trenerių štabą, kuris pasitinka Europos čempionato iššūkį. Į 24 žaidėjų sąrašą yra įtraukti ir ateities žaidėjai. Dirbsime taip, kad Lenkija galėtų didžiuotis savo krepšinio komanda“, – pristatydamas kandidatų sąrašą sakė treneris.

Į sąrašą neįtrauktas NBA lygoje Vašingtono „Wizards“ komandoje žaidžiantis Marcinas Gortatas. Prieš dvejus metus jis teigė, kad greičiausiai baigs karjerą rinktinėje, bet dar nebuvo galutinai apsisprendęs.

„Yra 90 proc. tikimybė, kad į rinktinę nebegrįšiu. Pasilieku sau 10 proc. tikimybę, tam atvejui, jeigu nutiktų kažkas netikėto, bet treneriui jau pranešiau, kad paskutines savo rungtynes vilkint Lenkijos rinktinės marškinėlius aš sužaidžiau Europos čempionate, Prancūzijoje“, – tuomet Lenkijos žiniasklaidai sakė aukštaūgis.

Lenkai Europos čempionato A grupėje Helsinkyje kovos su Suomijos, Prancūzijos, Graikijos, Slovėnijos ir Islandijos rinktinėmis.

Kandidatų sąrašas:

Įžaidėjai: Lukašas Košarekas, Andy Mazurczakas, Robertas Skibnievskis, A.J. Slaughteris, Danielis Šimkievičius.

Atakuojantys gynėjai: Filipas Matčakas, Michalas Michalakas, Mateušas Ponitka, Przemysłavas Zamojskis.

Lengvieji krašto puolėjai: Bartošas Diduško, Karolis Grušeckis, Michalas Sokołovskis, Adamas Vačinskis.

Sunkieji krašto puolėjai: Aaronas Celas, Aleksandras Čyzas, Tomašas Gielo, Jarosłavas Mokrosas, Mathieu Wojciechovskis.

Vidurio puolėjai: Adamas Hrycaniukas, Przemysłavas Karnovskis, Damianas Kuligas, Maciejus Lampe, Dominikas Olejničakas, Šymonas Ševčykas.



Komentarai:

Anonimas
Jo, as irgi girdejau gandus apie Ponitka. Kazin kiek cia rimtai...Siaip neblogas zaidejas-jaunas ir perspektyvus, toks grynas kovotojas. Beje, jam irgi ateitis NBA yra piesiama..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-21
-3
Atsakyti
Visai rimtaMateusz Ponitka domina Žalgirį.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


kokiam tinklapi radai
2017-06-21
+2
Atsakyti
Visai rimta
Mateusz Ponitka domina Žalgirį.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-21
+1
Atsakyti
...
Nebe tokie kaip anksčiau. Kur tas Lampe dabar išvis dienas leidžia? Karnovskis jaunas ir nebus labai pavojingas Eurochampe, ne Europoj žaidžia, atpratęs bus nuo Eurobasket'o - prasidės žingsniai, padidinti kontaktai, o dar zoninės gynybos nematęs tikriausiai...
2017-06-21
+2
Atsakyti
to bball
4 pozicija gal ir silpna bet 5 tai tikrai galinga Lampe Karnowkis kuriam zadamas nba saukimas

kulig kuris turkijoj neblogas vidutiniokas tad priekine linija tikrai nera silpniausia grandis
2017-06-21
+2
Atsakyti
bball
4-5 pozicijos silpniausia grandis,o kitos trys pozicijos manyciau dar padoriai yra ir galima kazka neblogai suderinti :)
2017-06-21
-1
Atsakyti
djgaffer
Dar viena vidutinybių komanda.Yra ir aukštesnės klasės žaidėjų,bet dauguma tik vidutinybės.Neaišku net,ar iš grupės išeis,kur tik islandai ryškesni autsaideriai.Bet kaip ir sakė treneris,bus proga apšaudyti jaunąją lenkų kartą.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-21
-1
Atsakyti
blabla
kur lapeta?
2017-06-21
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.