„Knicks“ pateikė pasiūlymą Porzingio trokštančiai „Celtics“

2017-06-22 22:10
Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

Dėl galimybės pasikviesti Kristapą Porzingį kovojanti Bostono „Celtics“ sulaukė atsakymo iš Niujorko „Knicks“ klubo.

JAV žiniasklaida praneša, kad pastaroji komanda už latvį prašo trečiojo artėjančios naujokų biržos šaukimo, 2018 metų pirmojo rato šaukimo bei puolėjų Jae Crowderio ir Jayleno Browno.

Jeigu „Celtics“ primtų tokį „Knicks“ pasiūlymą, tai veikiausiai nieko nenustebintų. Bostono klubo vadovybė kartu su generaliniu direktoriumi Danny Ainge'u priešakyje praėjusios savaitės pabaigoje atliko mainus su Filadelfijos „76ers“, per kuriuos pirmąjį šaukimą iškeitė į trečiąjį.

Šį sezoną metamos baudos

80%
18,2
Pataiko: 18,2
Taiklumas: 80,2%
Vieta lygoje: 14
Geriausias pasiekimas: 34
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Isaiah Thomas

Su „Knicks“ dėl Porzingio mainų pastaruoju metu kontaktavo eilė Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komandų, tarp kurių – Filadelfijos „76ers“, Fynikso „Suns“ ir San Antonijaus „Spurs“.

Porzingis praėjusį sezoną NBA vidutiniškai pelnydavo po 18,1 taško, atkovodavo po 7,2 kamuolio, atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo po 2 metimus.

Vidurio puolėjas „Knicks“ priklauso nuo 2015 metų, kai ši komanda jį pasirinko ketvirtuoju šaukimu.



Komentarai:

oras
Bostonui nedaug trūksta iki žiedų, tad gali pasiaukoti , o Philas tai žino ir nori išnaudot.
2017-06-23
+2
Atsakyti
hoop
Knicksam nera dideles butinybes ismainyti KP, todel panasu, kad Philas eina 'na ura', o gal kas pasirasys.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-23
+4
Atsakyti
Mar
As irgi taip manau kad daugelis cia. Lygu butu jei Porzingi+Carmelito,tada abiem pusem sueitu ir logiska butu :)) plius ziauriai idomu butu Celtic stebet.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-22
+5
Atsakyti
voodoo
crowderis neblogas zaidejas, daugumoj komandu eitu i starta, brown irgi gan perspektyvus. plius 3 pickas irgi labai gera zaideja galima gaut ir negana to jie nori dar vieno kitu metu picko cia jau yra ryskiai perdaug. kitur raso, kad jie nori brooklino nets priklausancio 2018draft picko, kuris potencialiai nr1 pick yra. labai daug nori philas, nei vienas sveiko proto gm tiek neduos.
2017-06-22
-2
Atsakyti
to msd
Koks aikstingas ka cia pezi. Pasiziureki koks aikstingas nuopisa Philas Jacksonas yra. Koks bukaveidis nutrydusio trikampio mazohistas. Pirma GM turi pradeti nuo trenerio. Antra slapius sapnus su trikampio vizijom pasilikti sau, o trecia tureti kazkoki stubura nuo kurio komanda pradetum statyti. Dar net nuo dugno neatsiplesE, o jis vel nori ismetyti visus uz saukimus, kurie neaisku isvis kuom bus, o Crowderis, Brown geriausiu atveju pagalbiniai padorus galetu buti, bet ne per kur netrauks dabartinio Porzingio. Knicks vezys yra Philas. Jeigu buvai nuostabus treneris su nuostabia sistema kaidaise prie Jordano/Kobes, tai nereiskia, kad busi nors pusetinas vadybininkas ir zinosi kas komandai geriausia. I pencija uztarnauta laikas, nes reputacija kaip I.Thomas Pistons susivarys. Nors jau susivares..
2017-06-22
-6
Atsakyti
Rondo
beprotis ta Philas, uz Porzingi jie max siu metu saukimo verti + kokio Celtics priklausancio D lygos zaidejo
2017-06-22
Atsakyti
msd
na nebent jai anthony dames kitu atveju neverta net galvoti apie siuos mainus celtam,atiduotu daugiau nei vertas buvo 1 pick kuri ismaine praktiskai tik i minusa ,kad dar butu neapsaugotas pick LA o dbr apsaugotas 5 top ,isvis porzingi mainyciau nebent 3pick i ji ,daugiau nieko nera jis zvaigzde plius aikstingas ,charakteris matot patys koks ,net nevaziuoja i komandtos susirinkimus,jauciasi jau nba all staras dugne maudidamiesi su knicks
2017-06-22
Atsakyti
to lol
butent jeigu dar pridetu Anthony tai gal ir butu deal`as nes dabar tai jau net negrazus pasiulymas: Porzingis = Crowder+Brown+3rd pick+2018 pick (gali buti ir aukstas). Nu sorry, bet lievas dealas :D Su Anthony sueitu
2017-06-22
+2
Atsakyti
lol
prides Anthony prie porzingio ir krasta tures.
2017-06-22
-2
Atsakyti
ad
kazkaip atrodo, kad vienu saukimu per daug nori, arba crowderis arba trecias saukimas geriau skambetu. Praso kaip uz koki all-stara.
2017-06-22
-1
Atsakyti
msd
neverta net ,liks be krastu
2017-06-22
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.